Pan Lipavský je skvělý ministr zahraničí. Jsem na něj hrdý.
Já též 👍👏👏👏
Lavrov umí skvěle anglicky. Pokud byl projev v ruštině, pak byl tento jeho projev směřován obyvatelům Ruska a celé OBSE mu zafungovalo jako stafáž jeho vystoupení. Jedinou vhodnou reakcí měl být prázdný sál a nebo ho tam vůbec nezvat.
Světoví politici ho mají totálně v paži a vůbec ho neberou vážně, nestolí jim ani za to, aby zvedli zádel a odešli.
Mluví mi z duše 👍
Problém je v tom, že Vaše "duše" zřejmě není schopna zpracovat komplexnější informace, než jen pár pubertálních výkřiků, určených pro zdejší mainstreemová média.
Jak tento suchar může dělat diplomacii.-žádný zkušený diplomat by taková slova nikdy neřekl. Diplomat se nechová emocionálně, měl by mít nadhled na situace a dění okolo sledovat . Tento výkřik byl zbytečný a ubral mu na kreditu u ostatních .Pane Lipavský -svět není černobílý, umění kompromisu -to je diplomacie.
Vy nemáte žádné právo, kritizovat práci Lipavského.
Můžete napsat, že se VÁM to, co říká, nelíbí, ale to je tak vše.
Nikdy totiž nikdo neslyšel o politikovi, či diplomatovi Navrátilovi. Takže si nechtě kritiku pro cestáře.
Ruští diplomaté se svého primitivního propagandistického principu, obviňovat ostatní z toho, co sami dělají, zřejmě nikdy nevzdají. Příkladem je Lavrovova floskule obviňující EU, NATO a USA z podkopávání světové bezpečnosti. Je to svérázná směs drzosti s projevy komplexu méněcennosti.
Reakce ministra Lipavského byla správná, důstojná představitele suverénního státu.
Promiňte co to znamená "suverénní" stát . Prošel jsem v emigraci pár států západně od nás ,ale oni tak neuvažují. Pěkný den.
Dost dobře nechápu na co OBSE v současné podobě v přítomnosti ruského šaška s hlasovacím právem veta vůbec existuje. Obdobně jako OSN se díky
věrolomného chování Putinova zločineckého režimu stává zcela zbytečnou.
Je toho zřejmě mnohem víc co nechápeš Kaška...🤣🤣🤣
Vypadněte z Ukrajiny nebo už se fakt nakrknu, a budu papat dvakrát tolik co doteď!
Jste nemorální russký troll. Je mi hanba, že v našem národě se mohou, po celé historii Česka, ještě vyskytovat vlastizrádci vašeho ražení.
Organizace vznikla, aby byl veden dialog mezi Západem a Východem. I přes ruskou agresi proti Ukrajině je nutné s Ruskem jednat. To si ale Lipanek neuvědomuje. Umí prostě jen jednu roli.
Problém je, že Rus umí jen jednu roli. Reálně tedy nebude souhlasit s ničím, co pro něj nebude výhodné.
Křupanský "hrdinský" čin křupana. Jednoho křupana-"hybatele světovými dějinami" máme v premiérovi, a skvěle ho doplňuje šmudla Lipánek.....No, prostě "skvělá" dvojka.
Napsal jste veřejně, co si myslíte. Tak a teď, běžte uklidit ten napadaný sníh nebo se mistr bude hodně zlobit, Kaděra!
Z náhodnýcn informaci o Vašem vyjadřováníí lze mít dojem, že nemáte zájem nebo schopnost něco pozitivního vyjednat. Nevím, co pak děláte na té funkci.