Jen mám strach aby s nestalo to co říká spoustu lidí. No co už bunkr mám skoro dokončený. Jen ať ještě chvíli vydrží👍
Časem ,se ruský vůdce bude miset odhodlat k podlému činu vůči Ukrajině.Nůž na krk.Máte 30 min. jinak strategická jad.nálož rajinci a z na námi zvolené místo dokud to
Zdravím do Petrohradu, poproste svého řídícího důstojníka o nutnou aktualizaci překladače.
Spojenci se obávají útoku taktickými jadernými zbraněmi i proto přešlapují a není divu, jeden z dnešních článků vykresluje Německo jako vojensky slabé, což je děs!
Už jim konečně rozvažte ruce - Russáci už by dávno byli na lopatě!
Je tu snad někdo, kdo tuhle jasnou věc neví?
Ano, já. Ve hře je spousta jiných zájmů o kterých nemáme ani ponětí. Ale snad (citát) ještě vyjde slunce nad Atlantidou.
Nooo, Američanům tam potom litat rakety nebudou, ale nám tady ano !!!!
To je samý John Wick a takhle oni pak myslí 😀
Tobě byla možnost přemýšlení navždy odepřena, tak se o ní zbytečně nepokoušej, je to fakt marná snaha 🙂.
V jednom ma v putin bohuzel pravdu : Zapad v tom rozhodovani co UA smi a co nesmi je DEKADENTNI, bude-li v tom pokracovat, tezce na to doplatí‼️📌
A válka bude hodně dlouho pokračovat . Co by si Ukrajina bez války počala .
Neměl jste na mysli Rusko ? to už po staletí nemůže žít bez válek drancování a zabíjení. Rusko má status válečný štváč a tuhle nálepku horkotěžko sundá.
Škoda,že Amerika nemá nového Donalda Regana.
Je to proto, že se USA neuvěřitelně bojí porážky Russka.