Kdysi taky Babiš mluvil jak ušetří, když se bude centrálně nakupovat pro všechna ministerstva. A skutek, utek.
Vzal jste mi to z klávesnice. Sliby o centralizovaných nákupech papíru mu tehdy vyhrály volby.
Dnes jsem se díval a ČR má 13 programů a dalších 12 regionálních. Docela by mě zajímalo proč. A kolik posluchačů vůbec mají. Nezpochybňuji vůbec potřebu existence veřejnoprávních medií a jejich důležitost, ale nebylo by na škodu sloučit obě instipuce pod jedno vedení jeden rozpočet a stejně tak mohou spolupracovat. Samozřejmě to nesmí být na úkor jejích nezávislosti ale sloučení není nic hrozného ani výjimečného. Baxa tradičně plká o Agrofertu protože tímhle se shazuje jakýkoliv návrh.
zítra budete chtít sloučit ministerstvo zemeděleství a obrany. XD vůbec nevíte, proč by se to mělo dělat a jaké budou dopady, ale říkal to přece pan bureš a to je nejaký estébák"!
Slovenský stbák Babiš je lhář a podvodník.
Vůbec ale vůbec nikdo z diskutujících si neuvědomil jednu zásadní věc, která je podle mne neuvěřitelně pitomá...Proč mají poplatek platit i firmy? A to je ten boj proti poplatkům ze strany Babiše. Já žádnou firmu nemám,ale ON? Kolik ho bude stát?
Protože, aby to platil lid, to by nikdy neprošlo. Proto jsou solidární i firmy, abychom měli nezávislá veřejnoprávní média. Pokud je zestátníme, tak budou příště poplatná Babišově propagandě. Nemohu stále pochopit, že se najde tolik lidí, kteří tomu oligarchovi věří. Hrozné. Copak se nestydíte jak vás oligarcha obelhává a vy ho za to volíte? Copak o něm a jeho praktikách nic nevíte? Ještě vám nedošlo proč je v politice?!
Kdyby měl ministr základní rozhled po Evropě, věděl by, že rozhlas a televize k sobě patří ve více zemích než na Slovensku. Televizi už od roku 1997 nemám, stačí mi ČRo dab bez reklamy.
Bože můj, ať už ten slovenský primitiv a hulvát táhne zpátky ke svému kamarádovi Ficovi ..a ať už nás konečně ušetří svých nesrozumitelných a vulgárních projevů ve své čechoslovenštině, pronášenými hodně nepříjemnou fistulí ,kterému je těžko rozumět-o o myšlenkách ani nemluvě..
Když Babišovi zalepíte pusu, začnou mu samolibost a lži stříkat ušima 🙂
Josefe, nedělej ze sebe kašpara!!
Asi to je nápad samotného Babiše, nikoho jiného by taková pitomost snad ani nenapadla.
Šéfredaktora bude dělat kohout Silver. 🤷♂️👀
Proč bychom Andreji měli svými daněmi sponzorovat tvoje výrobky, když je ze zásady nekupujeme?