Tak nejdřív jste tady psali jak vše na pultech je od Babiše , teď se zase dozvídáme o Jandejskovi a je tedy ještě někdo další . Já jen abych měl ještě co nakupovat , když prý nemám nic kupovat co je z produkce Agrofertu , teď asi i z produkce Jandejska. Nevíte zda také pisálci nemají nějaké výrobny potravin bez dotací, správně politicky ošetřené a demokraticky vypěstované a chované . Tam bych rád zašel nakoupit a neměl obavu, že dotuji nějakého nenažraného agrobarona.
Musíš kupovat co vyprodukují členové pětikolky , ale bude to asi zapáchat.
Velké Agropodniky by neměly dostávat žádné dotace.
A Jandejskovi už tuplem ne, po té dnešní blokádě.
Žere a hlasitě u toho mlaská, to se naučil u Babiše.
Paní redaktorko, máte tam věcnou chybu, dvě miliardy je OBRAT firmy, nikoli dotační příjem.
Převedeno do lidské řeči. Chci dotace, monopol, svobodu podnikat a prodávat kamkoli jak je to pro mně výhodné.
Chci znát důvod, proč stát poskytuje byť minimální dotaci zemědělským firmám s enormními zisky. Tohle tady zaštítil ve svém vlastním zájmu a za své vlády estébák z Agrofertu a opravdu mi vadí, že to stále podporuje vládní strana, která obsazuje ministerstvo zemědělství (a proč tomu velí teolog?).
Teď na traktorech protestují právníci a jiní s žádným nebo minimálním zemědělským vzděláním, kteří se k orné půdě dostali odkupy od bývalých komunistických kolchozníků. A lidu to nevadí, věří, že za to mohou podsouvaní "viníci" současné vlády, kteří musí tahle zvěrstva napravovat!
Tato vláda dotace velkým snižuje a proto oni proti ní vedou tvrdý boj na všech stranách.
U nás jeden pán v 80 letech, když jsme nadávali na komunisty říkával: to je ještě h...o , počkejte až se z těch komunistů stanou kapitalisti , to budete teprve čumět. A tak tedy dnes čumíme až se nám protáčejí panenky.
Asi jediný kdo zde čumí jste vy ... A vedu hezký a spokojený život no a vy se holt budete muset víc snažit nebo to hodit Babišovi a nechat to na něm abyste se i vy měl konečně dobře :.)))))))))))))
JaSan!Tak už alespoň víme co je Jandejsek zač. Vůbec mu neleží na srdci česky spotřebitel. Jeho zajímají především dotace,bezkonkurenční (tedy pro spotřebitele velmi špatné)prostředí na trhu a jeho peněženka. Tedy spíše tučná konta v bance na jméno Jandejsek
Je potřeba ukázat zemědělskému ministrovi i celé fialové koalici v čele s vůdcem ODS PeFi - že jich má většina zemědělců ( i národa ) plné zuby. Traktory jsou skvělá síla, kterou nelze bagatelizovat a jen tak “ přehlédnout”. A je úplně jedno, kdo jim ukazuje cestu do Prahy. Arogance vlády je nebetyčná , problémy zemědělců řeší “ jako” , tak jim požadavky kolchozníci přivezli na traktorech. A je to zcela legální forma protestu. Arogantní páni vládní úředníci - se snaží odvést pozornost - označením pracovitých sedláků za sluhy a propagátory ruského světa. To šlápli hodně vedle. Forum 24 opět nezklamalo v “ objektivním” hodnocení problému.. V Německu byli zemědělci ještě důslednější … 🧐
Jo, většina národa jen dokazuje, že je nesvéprávná, když potřebuje, aby jejich problémy řešila vláda. Ale nevadí.
Sice jsem se zařekla, že na žumpu Forum 24 nebudu reagovat, ale viděla jsem titulek na Seznam a tak na tento hnus již naposledy, proč ječí někdo něco o dotacích, když právě on dotace dostal a to neprůhledně za vychvalování pětikoalice. Jandejsek dostal dotace transparentně protože jinak to v zemědělství nejde. Ty neskončili u něj v pokladně, ale vyrovnali ztrátu a zaplatil jimi i své pracovníky a nakonec zemědělství je důležitější obor než žumpoidní taky novinařina na Forum 24. On na rozdíl od vás něco produkuje.
Jinak to v zemědělství nejde? Tak proč Bureš některé dotace musel vrátit, nebo to za něj doplatila ČR, tedy i vy.
Ty dvě miliardy převedl na své soukromé konto, nebo je investoval?