Od některých komediantů, kteří se živí tím, že nic kloudného nevytvářejí pro naší republiku se toto dalo očekávat. Je to jejich zahrané hrdinství, hra a přetvářka je jejich profese !!!!! Stejně jich pak většina bude volit ANO, hahaha !!!Vsadím se, znám je a bavíme se o tom. Je to komedie. Tak dobře, všichni podepíšem a pak hurráá budeme volit někoho jiného, ať je legrace.papa, ať žije švejkovina.
A Forum 24 je ten správný plátek na tyto výzvy!!!!
Čtěte ty podpisy. Směju se jaké to našli podporovatele. Jen nikde nevidím Holubovou,,, někde tam být musí, bez její tragikomické hérečky páté kategorie opileckých postav , to není kompletní. Takže 651 podpisů !
Jeden lepší než druhý.
Pane Uhde,měl jsem vás za politika s přehledem ale dnes zjišťují, že jsem se mýlil. Nevím co vás vedlo k této iniciativě ale pevně doufám, že to není senilita
Senilita by se dala omluvit.
Ke komentářům. Je smutné,že valná
většina je z nich proti,(ať už hloupým,urážlivým , nebo mimo způsobem). Pro? Málo. Proti hlouposti se musí bojovat,i když je to marné.
Samozřejmě že podporují tuto vládu, když to kape a proudí, bez kontroly.... a oni sají a sají.
Obyčejný strach, že se o sebe budou muset postarat sami.
na Moravě tomu říkáme vyčuránci......prostě pokrytci.
Jste. A k tomu nekulturní a závistivý my na Moravě říkáme "člověk na hov...".
komediantům tato vláda velmi vyhovuje když jsou na té správné straně mají dotace seriály atd Polívka by mohl vyprávět!
Nenechme se rozhodit partou rádoby umělců a stačí když si budeme pamatovat co vše vláda Fialy za ty minimálně 4 roky vládnutí udělala dobrého pro ČR, ale hlavně pro lidi..... Pojďme k volbám.
Tato akce mně připomíná akci umělců v ND po vpádu vojsk v 1968. Že se ta šmíra nestydí! Víme ,že jim doba přeje,že nevědí do čeho investovat ,ale to je neopravňuje lidem, kteří jim pomohli ,škodit. Zase ty zlaťáky!