1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 21 dny

Od některých komediantů, kteří se živí tím, že nic kloudného nevytvářejí pro naší republiku se toto dalo očekávat. Je to jejich zahrané hrdinství, hra a přetvářka je jejich profese !!!!! Stejně jich pak většina bude volit ANO, hahaha !!!Vsadím se, znám je a bavíme se o tom. Je to komedie. Tak dobře, všichni podepíšem a pak hurráá budeme volit někoho jiného, ať je legrace.papa, ať žije švejkovina.

2
Před 17 dny

A Forum 24 je ten správný plátek na tyto výzvy!!!!

Čtěte ty podpisy. Směju se jaké to našli podporovatele. Jen nikde nevidím Holubovou,,, někde tam být musí, bez její tragikomické hérečky páté kategorie opileckých postav , to není kompletní. Takže 651 podpisů !

12
Před 22 dny

Jeden lepší než druhý.

104
Před 21 dny

Pane Uhde,měl jsem vás za politika s přehledem ale dnes zjišťují, že jsem se mýlil. Nevím co vás vedlo k této iniciativě ale pevně doufám, že to není senilita

6
Před 20 dny
Fanda Melíšek

Senilita by se dala omluvit.

1
Před 21 dny

Ke komentářům. Je smutné,že valná

většina je z nich proti,(ať už hloupým,urážlivým , nebo mimo způsobem). Pro? Málo. Proti hlouposti se musí bojovat,i když je to marné.

Před 21 dny

Samozřejmě že podporují tuto vládu, když to kape a proudí, bez kontroly.... a oni sají a sají.

Obyčejný strach, že se o sebe budou muset postarat sami.

na Moravě tomu říkáme vyčuránci......prostě pokrytci.

2
Libor Keznikl

Jste. A k tomu nekulturní a závistivý my na Moravě říkáme "člověk na hov...".

1
Před 22 dny

komediantům tato vláda velmi vyhovuje když jsou na té správné straně mají dotace seriály atd Polívka by mohl vyprávět!

7
Před 21 dny

Nenechme se rozhodit partou rádoby umělců a stačí když si budeme pamatovat co vše vláda Fialy za ty minimálně 4 roky vládnutí udělala dobrého pro ČR, ale hlavně pro lidi..... Pojďme k volbám.

2

Tato akce mně připomíná akci umělců v ND po vpádu vojsk v 1968. Že se ta šmíra nestydí! Víme ,že jim doba přeje,že nevědí do čeho investovat ,ale to je neopravňuje lidem, kteří jim pomohli ,škodit. Zase ty zlaťáky!

3
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt