1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 22 dny

Předvolební kampaň jak vymalovaná. Čekal jsem, z které strany zavane ten větřík, a nepřekvapili mě. Škoda, že si autoři neuvědomují fakt, že Fiala je politická mrtvola a kdyby dnes začal balit kufry, tak je pozdě.

6
Před 22 dny

Vy co si říkáte umělci, už nejste u lidí v takové vážnosti, jak v roce 1989. Tak nepočítejte s veřejnou podporou.

17
Před 21 dny

Ještě si pamatuji, jak "umělci" podepisovali různé petice na podporu socializmu a odmítali masově 2000 slov. Prostě prodejné elementy, které volají sláva tomu, kdo jim nasype!!! Že vám soudruzi není stydno!!!

5
Před 21 dny

Tak další Anticharta. Dnes už více dobrovolná, ale zase na rozdíl od té komunistické dobře zaplacená na dotacích a grantech. Tak konečně Halík a Vácha jsou umělci. Jako duchovní se mi moc nepozdávali. Jako umělci to už je ono.

2
Před 22 dny

Také bych to podepsal. Když vidím tu Schillerovou.....a Babiš se raději neukazuje. ANO jede styl "čím hůře, tím lépe" , dovedou akorát blokovat sněmovnu a populisticky slibovat nemožné.

4
Před 22 dny
Josef Procházka

A Fiala nesliboval...

3
Před 22 dny

Pan Uhde, to je ten z polistopadových politiků, jenž neměl nic proti špínavým penězům v podnikání? Václav Klaus poukazoval na to, že špínavé peníze můžete dostat i z rukou řezníka.

3
Před 22 dny

To jsme v 89.r. cinkali klíči kvůli umělcům, vždyť oni se měli nejlépe i za komoušů, že pane Světáku!!!

42
Před 22 dny

Nebyl náhodou Uhde spojován s veleúspěšnou hrou Lotynka? Jak snadno a rychle připravit ministerstvo kultury potažmo stát a nejcennější nemovitosti v centru Prahy?

3
Před 22 dny

Vždy když se chci zasmát a pobavit,přečtu si tady na Forum24 nějakou slátaninu.... a hned mi to zlepší náladu, brát vážně co tu tihle rádoby pisálkové tvoří ovšem nelze....ale jako komedie to je super,jen tak dál....

2
Před 22 dny

Zdravím .Je vidět ,že ODS má různé komoušské zvyky hodně zažrané pod kůži .

5
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt