Předvolební kampaň jak vymalovaná. Čekal jsem, z které strany zavane ten větřík, a nepřekvapili mě. Škoda, že si autoři neuvědomují fakt, že Fiala je politická mrtvola a kdyby dnes začal balit kufry, tak je pozdě.
Vy co si říkáte umělci, už nejste u lidí v takové vážnosti, jak v roce 1989. Tak nepočítejte s veřejnou podporou.
Ještě si pamatuji, jak "umělci" podepisovali různé petice na podporu socializmu a odmítali masově 2000 slov. Prostě prodejné elementy, které volají sláva tomu, kdo jim nasype!!! Že vám soudruzi není stydno!!!
Tak další Anticharta. Dnes už více dobrovolná, ale zase na rozdíl od té komunistické dobře zaplacená na dotacích a grantech. Tak konečně Halík a Vácha jsou umělci. Jako duchovní se mi moc nepozdávali. Jako umělci to už je ono.
Také bych to podepsal. Když vidím tu Schillerovou.....a Babiš se raději neukazuje. ANO jede styl "čím hůře, tím lépe" , dovedou akorát blokovat sněmovnu a populisticky slibovat nemožné.
A Fiala nesliboval...
Pan Uhde, to je ten z polistopadových politiků, jenž neměl nic proti špínavým penězům v podnikání? Václav Klaus poukazoval na to, že špínavé peníze můžete dostat i z rukou řezníka.
To jsme v 89.r. cinkali klíči kvůli umělcům, vždyť oni se měli nejlépe i za komoušů, že pane Světáku!!!
Nebyl náhodou Uhde spojován s veleúspěšnou hrou Lotynka? Jak snadno a rychle připravit ministerstvo kultury potažmo stát a nejcennější nemovitosti v centru Prahy?
Vždy když se chci zasmát a pobavit,přečtu si tady na Forum24 nějakou slátaninu.... a hned mi to zlepší náladu, brát vážně co tu tihle rádoby pisálkové tvoří ovšem nelze....ale jako komedie to je super,jen tak dál....
Zdravím .Je vidět ,že ODS má různé komoušské zvyky hodně zažrané pod kůži .