Tĕch 8 let, co řešili pouze ,,Čapí hnízdo ,,,už nedožene.
Že by šli do prvních linii,a co ti co koukají na každou korunu jak uživit rodiny Ty také budou psát premiérovi,a to brzy,ale něco jiného,kam tu proraženou republiku dovedl.Zo ale umělcům je úplně jedno,ty mají své jisté a proto píšou takové co,,podpory,,.
Lhář zůstane lhářem. Jak někdo může tomuto člověku věřit. O bezpečnosti si koalice dávno rozhodla sama a pak chce jednat s opozicí. To bych taky nejednal o něčem co je rozhodnuto. To musí přeci znát každý z práce. Když někdo rozhodne za vás silou, taky nebudete jednat. Jde stejně jen o to jak obrat lidi o peníze.
, komunistická sebranka tady zase šíří nenávist , lež a zlo .
Jedná se v tom seznamu i o moje oblíbené umělce. Nezavrhu je, ale netušil jsem, jak jsou totálně mimo realitu.
Nejsou vždycky byli na straně kde mají nějaké výhody!
Pokud to nepodepsali další umělci,přesto že o tom nepochybně věděli,tak to nelze brát na příliš velkou váhu.Nakonec všichni podepsaní jsou svými postoji už známí.Tedy vůbec nic nového pod sluncem.Jenom to slouží k posilování preferencí současné vlády a vzhledem k postojím této vlády i k posilování bruselské progresivistické politiky.Aby nedošlo k omylu,až na pár vyjímek nikdo nesympatizuje s Ruskem,to je jenom "předvolební program"vládnoucích stran,ale také nesouhlasí s amatérským vládnutím Bruselu.Nakonec Američané u voleb už ukázali,že už nastal čas vrátit se ke staré dobré osvědčené cestě.
No to je podpisová sestava za všechny prachy !!! ... 🤣😂🤣
Naši " umělci" se vždycky přitulí tam, kde to sype!
Je to tak, mají pravdu umělci, jako vždy. Jsou naším majákem, když nevíme, na kterou stranu se obrátit. Jenom nevím, jestli to přirovnat k chartě, nebo k antichartě. Tak mě napadlo, jestli neodvoláme kontrakt na americké letadla F-35, když jsou naši "donedávna spojenci" tak nespolehlivý. A budeme chtít vrátit peníze. Proč se o tom ještě nejedná, když je ta naše obranyschopnost podle umělců tak ohrožena? Na co pan premiér s paní Černochovou ještě čekají, když už jsou ty záruky naší současné svobodné existence přenechané a přenesené na nás, obyvatele naší republiky? Někdy se mi zdá, že tyhle bláboly jsou ještě "výživnější", než za komoušů.
"Umělci" podporují Fialu. Hlavně ti preferovaní, co žijí z dotací od státu.
Inu, to jsou naši umělci, za Heydricha hajlovat, za bolševika mávat mávátkem a za pseudodemokracie pochlebovat mafiánům. Jak zásadový lidé.
Když vidím jména signatářů a představuji si ten zbytek, jsem si zcela jistý, že by byli velmi neradi, kdyby se jim připomínalo, co všechno v životě svými podpisy podpořili.