1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 dny

dostanou za to titul "umělec"?

198
Před 5 dny
Petr Diviš

Hlavně dotace na ty jejich divadla, protože se nejsou schopni se sami uživit.

112
Před 5 dny

Tohle už bylo v dějinách ČR několikrát.Za Gotvalda,za Husáka a dokonce podepisovali umělci a antichartu.A v padesátých letech posílali petice za potrestání zrádců dokonce i mateřské školky a školy.Tak že ještě zbývá Fialovi přesvědčit ty mateřské školky.Jak za bolševika.

46
Před 5 dny

Je pozdě, milé Forum, neboť kdyby někdo zorganizoval podobnou akci na odvolání premiéra Fialy, tak by teprve vyšlo najevo, co si občané o tomto premiérovi skutečně myslí. Stříháme metr posledních dní Fialy!

73
Vit Hlousek

ale ještě napáchá škod...

29
Před 5 dny

Umělci by především měli bavit lidi. To jim nejde hezky dlouho a tak zase vymýšlí jak by je mohla Fialova rozpadlá vláda podpořit. Jinak si to neumí vysvětlit, nebo se mají tak dobře že nepociťují jak jdeme hospodářsky ke dnu.Pan Uhde už není soudnej, v jeho věku to lze omluvit.

38
Před 5 dny

Pokud mi doporučí Pavlásek, Holubová nebo třeba Čáková koho volit, tak je pro mne svaté.

Přece nebudu používat svůj vlastní rozum, že?

Jenže já ho používám a tak volím ANO, protože nikoho schopnějšího nemáme.

Fiala&spol. jsou prostě nevolitelní ŠMEJDI !

22
Jan Kofroň

Pravil všech šmejdů král.

7
Před 5 dny

Padesátá léta!Nestydíte se,že osoba ,která nezastává , naše zájmy ,ale jen Ukrajinské?To už tady bylo,že aby si udrželi kariéru,tak podepisovali i podporu proti Miladě Horákové.Volila jsem tuto vládu,ale stydím se!Vy se styďťte též,Trampa nepodpořili tzv.umělci a jak dopadl jejich kandidát??

24
Před 5 dny

Proč si Uhde nedělal petice za bolševika?? To jsi raději psal oslavné básně na vrahy a zločince, kteří zavírali lidi do bolševických koncentráků, můj otec dostal 19 let!!

A tito podpisáři, hrdinové po zvonění, namátkou Just, nebo Polívka podepíší cokoliv, proti komukoliv!!

Ovšem až dnes, za bolševika drželi huby!!

55
Pavel Klusáček

viz Svěrák

22
Před 5 dnyUpraveno

Zajímal by mne důvod této komedie,Péťa se cítí nějak ohrožen ve svém premiérováni? Jeho skvělé výsledky snad vidí všichni svéprávní voliči a nepotřebuji k tomu rady těchto "umělců"😏

176
Před 3 dny

To jsou ti umělci co všude nadávají na komunisty a potom si od jednoho berou v předklonu vyznamenání. Opravdu vypovídající hodnota, ale on jim podepsal status umělce, tak dobrý.

Lehkoživkům se Fiala jistě líbí. Slušný a pracovitý umělec nemá zapotřebí někomu pochlebovat!

310
Před 5 dny
Zděnek Tomášek

Bylo by zajímavé vědět, jak se těch 650 umělců chovalo za komoušů a kolik si za té doby nahrabali.

233
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt