Hlavně umělci, at se do toho nemontujou. teplá místečka si předávájí z generace na generaci a furt rozumují a většina českého národa to nesnáší. Furt se koukat na ty samé ksichty, nikoho nového, zajímavého, neokoukaného mezi sebe nepustí...Takhle dávají Fialovi polibek smrti.....ti kdo ho volí, ho volí, nerozhodnutí ho kvůli jejich "pomoci" právě proto volit nebudou.
Pamatuju, Aňu Geilerovou, herčku která se už čtyřicet let v každém českém filmu svlíká (velmi "populární" dáma, hlavně u ženského publika), jak těsně před prezidentskými volbami říkala, že jen hloupý lidi můžou volit zemana, dala polibek smrti Knížeti.....umělci stfu! Fakt, myslíte, že pomáháte, ale škodíte!
Měli by své podpisy podpořit i polovinou svých honorářů, aby to zase nemuseli zaplatit důchodci.
Důchodci nic platit nemusí.
To asi budou všichni ti co ho ve statistikách podporují. Ale do dvou procent jich ještě pár chybí. No a o některých českých umělcích není třeba se ani zmiňovat. Třeba když slyším, Dejdar nebo Holubová, tak vidím jak vítají komunistu na hradě a z okna mu mávají jako o život. Podobní herci mi už nemají co říci.
To že máme a bohužel vzhledem k situaci i musíme dávat více peněz na zbrojení plně souhlasím. Snad jen s výhradou, že je hlavně musíme rozumně utrácet za věci, které skutečně prospějí naší bezpečnosti.
Jen nevím, co s tím má společného ten blábolil a neumětel Fiala? Mám k němu po jeho otočkách a popření všech slibů voličům totiž podobně vysokou důvěru, jako k Babišovi - totiž nulovou. Proč bych měl věřit, že něco užitečného udělá pro obranu této země, když jí zatím jen masivně škodil (viz jeho odsouhlasení rozšířeného greendealu, migračního paktu a dalších nesmyslů...)
Umělci jsou ti co baví lidi ne ti kteří dělají politiku a bordel a jediné co umí je hrát v seriálech.
Umělci kteří opravdu měli právo se takto nazývat už bohužel nejsou mezi námi. A tato sešlost veřejně známých existenci kopírující neopakovatelne akce před rokem 89 spolu s těmi kteří se na politické světlo vyšplhali po zádech Havla v rámci svého vlezdozadkovstvi jsou součástí fialové předvolební kampaně. Košile je holt bližší než kabát. Ale marně protože tahle celebritarni enkláva už dávno není tím čím si sama o sobě myslí že je, totiž nejlépe všemu rozumějící duší národa. Nějaká podpisová akce už fialovou kliku nezachrání takže milí podepisující oprášte v almaře další kabát aby byl připraven k výměně pro případ potřeby. A ten určitě přijde. ......!
Zajímavé,těmto umělcům vesměs nehrozí, že by oni museli narukovat do armády a být proti vyprovokovaným Rusům v zákopech. A fiala už vůbec ne, ten by zmizel hodně daleko na západ. Ale keců o podpoře ukrajiny mají plno.
že by jak za komančů měli modrou. No v daném případě již modrá není dobrá a budou mít zelenou.
Obrana nebude funkční bez efektivní raketové obrany. Mobilní minomety jsou legerační, protože by přestřelily tak z jednoho břehu řeky na druhý, nebo kousek dál !! Ale proti raketám máme holou zadničku. Zatím nám ještě Černochová nevysvětlila předražený nákup od podnikatele z garáže a mlčí jako partizáni v Pražských horách. Mlčí vojenská polie, i státní policie. Takže rozkrádání státních peněz je legální formou podnikání. Co nám na to sdělíte, paní Černochová !!!
Jak jsem se díval na seznam,tak musím konstatovat že se pod ten pamflet se podepsali většinou kreatury které pomalu upadají v zapomění a proto mají potřebu se zviditelnovat takovým ubohým způsobem je mi na zvracení.
Ze sebe sama?
Jsem stastny ze jsou tu jeste slusni lide a moc vam dekuji .Pan Uhde je moralni oporou v dobe ,kdy ubohy populiste v cele s buresem a dalsim hnusem kterej jenom skodi.
slušným lidem škodí právě tací umělci a taci jako jste Vy