1600/1600Zbývá 1600 znaků

To už je Fiala na tom tak špatně, že jej musí veřejně podpořit umělci?

650? Nic moc.

1291
Před 4 dny
Miroslava Ondrova

A už někdy vznikla nějaká petice na podporu Babiše? Jaktože ne? Zatím se jen proti němu demonstrovalo. Já Vám řeknu proč. Protože Babiš za nic nestojí. I Vy to víte, že žádnou podporu si nezaslouží. Vám se jen hodí pro to, abyste si skrze něj vybili zlost a pořádně to Fialovi "natřeli". O budoucnost vám tak moc nejde.

277
Před 4 dny

To máme jen 650 hodnotových signatářů na obranu pana preméra Fialy ?

408
Před 4 dny
Martin Pavelka

Vrchní kormidelník Titanicu Fiala už neví, kudy kam. Stačilo, když ve studiu u Tomán kové, kde seděl zcela sám, tu komerční stanici obvinil z nadržování opozici, přičemž měl sám první a pro sebe celý prostor.

610

To je výběr: Polívka, Halík, Kocáb, Žantovský, Ivan Trojan a další. Pražský výběr, akorát je vás nějak málo /naštěstí/.

1369
Před 5 dny
Oldřiška Pourová

Samí duševní velikáni. Když není do čeho píchnout, tak i nějaká ta "výzva" je dobrá. No a národ opět selže a nedocení jejich snažení.

987
Před 5 dny

Je dobré znát ty, kteří naprosto ztratili soudnost a jejichž úkolem je jen škodit.

1027
Jan Knesl

To že máme a bohužel vzhledem k situaci i musíme dávat více peněz na zbrojení plně souhlasím. Snad jen s výhradou, že je hlavně musíme rozumně utrácet za věci, které skutečně prospějí naší bezpečnosti.

Jen nevím, co s tím má společného ten blábolil a neumětel Fiala? Mám k němu po jeho otočkách a popření všech slibů voličům totiž podobně vysokou důvěru, jako k Babišovi - totiž nulovou. Proč bych měl věřit, že něco užitečného udělá pro obranu této země, když jí zatím jen masivně škodil (viz jeho odsouhlasení rozšířeného greendealu, migračního paktu a dalších nesmyslů...)

57
Před 4 dny

No jo no. Největší umělci v dějinách většinově strádali a byli uznáni za veliké až po své smrti. Dnešní "umělci" si zvykli žíti z dotací a pak samozřejmě funguje skvěle staré osvědčené: Koho chleba jíš, toho píseň zpívej....

Jen jestli tohleto jsou ti praví umělci nebo spíše paraziti na pokřiveném systému? 🙁

147
Před 3 dny
Jaroslav Smrčka

Pane Smrčko, právě dnes odpoledne jsem zhlédla v Hudebním divadle v Karlině muzikál Bodygard. Krásný, pohodový a skutečně umělecký zážitek. A když jsem si přečetla seznam signatářů, tak z dnešních účinkujících tam myslím nebyl ani jeden. Takže není umělec jako umělec.

32
Před 5 dny

Vždy v čele barikády - na Hradě už zhasli, to asi soudruh Gottwald šel spát....

394
Před 5 dny
Václav Albrecht

Já mám doma stejnou čítanku a verše pana Uhdeho si ráda čtu často před spaním. Tím si totiž cvičím paměť a jako seniorka se mi vrací verše z mého mládí. Byly to fakt pecky na oslavu KSČ. Škoda, že pan Uhde si ty svoje verše již nepamatuje.

816
Před 4 dny

To se mi ani nechce věřit, že by něco takového měli zapotřebí. Je to hloupé, trapné a ubohé. Něco ve smyslu dopis dojiček krav za minulého režimu. Asi už ta naše demokracie není v pořádku, když je zapotřebí dělat takové aktivistické akce.

567
Před 4 dny
Eva Vlachová

Ty dojičky sis měla odpustit ,byli to poctivy pracujicí lidé !!!!!!!!!!!!!

219

Premiér Petr Fiala je nejhorší premiér jakého kdy kdo kde měl. Umí jenom lhát, případně nadávat občanům České republiky. Jeho taktika je přesvědčování lidí, kteří by byli ochotní volit tu jeho stranu, že jsou něco lepšího než voliči ostatních stran. Doufejme, že po téměř čtyřech letech neumětelovy vlády se alespoň větší části jeho volíčů rozsvítí v hlavách a již tuto hrůzu volit nebudou.

1128
Před 4 dny
Jaroslava Ledvinková

Pani Ledvinkova je zrejme dusevne zaostala a moralne pokrivena ze neumi posoudit skutecny stav deni.Premier Fiala zcela jiste udelal nejake chyby,ale priti Buesovi nebo japonskymu moravakovi je prinejmensim slusny clovek,ktery vi ,kam nase vlast patri.Do ruska rozdodne ne.

228
Před 5 dny

Byl schválen status umělce, právě proto, aby byli umělci vděčni vládě a podporovali ji. Ten, kdo nepodepíše, asi to nebude mít jednoduché. Tak podepisují.. Ten, kdo nepodepíše, ten si zaslouží naši úctu a naopak..

527
Miluše Jandová

Přesně.

273
Před 4 dny

Jo, senilita dělá svoje... Některá jména mě mrzí, protože si jich - na rozdíl od Fialy - vážím.

223
Před 4 dny
Saskie Hájková

Jsou to zaprodanci,mnozí prošli delíriem trémens

268
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt