Jsem váš přítel a proto ve velkém podporuji agresora, nakupuji od něj zlevněné suroviny ve velkém, aby mohl prodlužovat svoji válku a jezdím se s ním objímat do Moskvy. Vždycky mi šlo jen o mír, proto vám radím domluvte se s genocidním okupantem, odevzdejte mu svá území a všichni budou zase spokojení a bude mír.
Prostě přítel z nejupřímnějších.
Indie, to je smutek
Módí pronesl prázdná slova o míru. Všichni chceme mír, ale problém je v tom, že Rusko napadlo Ukrajinu, kde vraždí, krade a mučí. Kdyby byl opravdu na straně míru, tak by se snažil zastavit agresora.
on nekdo snad stoji na strane valky?
snad medvedev, ktery vyhrozuje ruskymi tanky v berline anebo poslanec z ruske dumy, ktery vybizi ke zniceni velke britanie, protoze nato stejne nezareaguje?
ale to fanaticni nasi chcimiri ze zasady tato prohlaseni prechazeji mlcenim.🤮🤮🤮🤮
A ještě putin, ten hlavně bez jeho příkazu by se nic nedělo.
Tak pro Indii ten konflikt je vyhodny. Co od nej asi tak cekat. 😪
Tak řekni náckovi z Kremlu, ať vypadne z Ukrajiny a bude mír.
To jsou typické pokrytecké řeči, aby si nerozházel ani jednu stranu.
indický premier by měl být soudcem u soudu. a soudit vrahy : Tak vážení pozůstalí navrhuji abyste uzavřeli s vrahem vašich rodičů smír. 🙂
Když je konflikt možné vyřešit pouze dialogem a diplomacií, tak proč Rusko pořád válčí, a vůbec napadlo Ukrajinu? Opravdu neměli jinou možnost, jak se nám snaží namluvit stepní Hitler? Kdo tedy vede nesmyslnou válku? Ten, kdo nevyprovokovaně a bezdůvodně napadl souseda a tím porušuje mezinárodní právo a smlouvy? Nebo ten, který se legálně brání? Obojí opakovaně potvrzují rezoluce OSN.
Idiot ať začne přemýšlet jak ochránit ženy po 36 hod.službě v nemocnici.Źena v Indii ,menší hodnota jak kráva.Hnus Modi.
Pobavilo mne, kolik naivních lidí vyjadřuje své zklamání z návštěvy Módího na Ukrajině. Co jste proboha jiného čekali ? Že se Indie vzdá výhodné spolupráce s Ruskem, které ji prodáva se slevou nerostné suroviny ? Jaké výhody by jí mohla poskytnout zubožená Ukrajina ? Emoce stranou, byznys je vždy na prvním místě.