Ono to není tak jednoduché, pravda je trochu jinde,ale ne zcela. A za druhé, ten kdo kritizuje, většinou sám má hnůj na hlavě, prd v životě dokázal, ale chce být vidět, tak kydá na jiné.
Pani Marta Kubišová je protipól tohoto rádoby umělce-podnikatele. Bohužel tito vysoce morální a inteligentní lidé se neozvou.
Ano, pan David je to, co tady nemůžu napsat, protoze by mě smazali.
Moc hezky napsáno. A že těch joudů, Davidovi podobných, není u nás úplně málo......
Pan David je mi zcela lhostejný, já jenom žasnu nad úrovní paní Hovorkové. Její vyjadřování je opravdu naprosté dno žurnalistiky. Ta aktivistická ubohost zcela zapadá do ubohosti F24.
Jakych kolegů se může Michal David ptát? Muzikanti nejsou jeho kolegové.
Tak snad komediantů? Ti se měli dobře vždycky, ani Babiš po nich nechtěl EET... Navíc mu nebudou rozumět.
Kolotočář a bývalý bolševický prominent nám hlupáčkům občas přijede z Teneriffe, kam utekl, povyprávět pár mouder, která ho u bazénu napadla. Děkujeme, ale klidně si to může dopustit, bumbrlíček.
Michal řekl, že jsme policejní a zaprodany stát? Má pravdu a tvrdí to 99 procent dotázaných...vy nevíte,že mame vládu amatérů?Tak vám to říkám.
Kde byl ten průzkum prováděn? V oblíbené nálevně?
Kdo viděl včera estrádu Český slavík, musí říci: ,,zlatý Michal David”. Jaká je úroveň fotbalu, skoků na lyžích a dalších mnoha sportů, taková je úroveň našich umělců!
Hovorková - koho chleba jíš...............................!Dle potřeby skritizuji kohokoli,jen když mne to živí!Uvidíme,co budepsát za půl roku!'