1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 měsíci

Ono to není tak jednoduché, pravda je trochu jinde,ale ne zcela. A za druhé, ten kdo kritizuje, většinou sám má hnůj na hlavě, prd v životě dokázal, ale chce být vidět, tak kydá na jiné.

1
Před 4 měsíci

Pani Marta Kubišová je protipól tohoto rádoby umělce-podnikatele. Bohužel tito vysoce morální a inteligentní lidé se neozvou.

4
Před 4 měsíci

Ano, pan David je to, co tady nemůžu napsat, protoze by mě smazali.

1
Před 4 měsíci

Moc hezky napsáno. A že těch joudů, Davidovi podobných, není u nás úplně málo......

4
Před 4 měsíci

Pan David je mi zcela lhostejný, já jenom žasnu nad úrovní paní Hovorkové. Její vyjadřování je opravdu naprosté dno žurnalistiky. Ta aktivistická ubohost zcela zapadá do ubohosti F24.

3
Před 4 měsíci

Jakych kolegů se může Michal David ptát? Muzikanti nejsou jeho kolegové.

Tak snad komediantů? Ti se měli dobře vždycky, ani Babiš po nich nechtěl EET... Navíc mu nebudou rozumět.

1
Před 4 měsíci

Kolotočář a bývalý bolševický prominent nám hlupáčkům občas přijede z Teneriffe, kam utekl, povyprávět pár mouder, která ho u bazénu napadla. Děkujeme, ale klidně si to může dopustit, bumbrlíček.

1
Před 4 měsíci

Michal řekl, že jsme policejní a zaprodany stát? Má pravdu a tvrdí to 99 procent dotázaných...vy nevíte,že mame vládu amatérů?Tak vám to říkám.

2
Před 4 měsíci
Zdenek Vilímek

Kde byl ten průzkum prováděn? V oblíbené nálevně?

3
Zobrazit další reakci
Před 4 měsíci

Kdo viděl včera estrádu Český slavík, musí říci: ,,zlatý Michal David”. Jaká je úroveň fotbalu, skoků na lyžích a dalších mnoha sportů, taková je úroveň našich umělců!

3
Před 4 měsíci

Hovorková - koho chleba jíš...............................!Dle potřeby skritizuji kohokoli,jen když mne to živí!Uvidíme,co budepsát za půl roku!'

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt