FORUM, co se to s vámi děje, jdete proti proudu svých zpráv o úspěších UA?
USA má pravděpodobně stejně naivní odborníky jako místní redakce včele se Skýpalou a fanatikem Jandourkem.
Washington začíná poznává to, co jsme věděli už před dvěma roky.
Souhlasim
Kdyby mohli Ukrajinci střílet na cíle v celém Rusku, tak by to takhle nevypadalo. Je to chyba zbabělých USA.
Mylite se v USA nejsou blbci.
Kdyby USA se nehandrkovalo,jestli pomoc Ano-Ne v kongresu,mohlo žít o x tisíc víc Ukrajinců, když se pořád čeká,tak se krvácí
Zas tady vidím hromadu vzrušených lidí, ale proč u toho nenávidí svoje děti a vnoučata? To fakt nepochopím.
Sláva Ukrajině, už je v zadely, už ji čeká jen bezpodmínečná kapitulace, sláva Ukrajině.
i
Ukrajina bez výraznější podpory je slabší jak Rusko. No to je mi novina.
To jsou lži. Tento článek je vymyšlený. Včera jsem četl, že Ukrajina rozdrtí Russko a vezme si své území zpět během pár týdnů. Celkem už obdrželi od USA přes 3 biliony korun a to se sakra pozná síla. Rusko už se dávno zhroutilo co jsem nedávno tady četl a nemá žádné peníze. Vojáci už jí prachají. Armáda se jim rozpadá a nemají zbraně, ekonomika už nešlape. Sláva Ukrajině a stop těmto poraženeckým názorům.
Jaké pochybnosti. To je jistota. Vládík by měl pomalu balit kufry.
To začali pochybovat brzo, že?
Hold budou mít USA po kšeftu!
Ale nebudou přezbrojování je v plném proudu a veškeré objednávky už jsou odeslány. Takže v USA mají kšeft na ruky dopředu.