1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

FORUM, co se to s vámi děje, jdete proti proudu svých zpráv o úspěších UA?

31
Před 5 měsíci

USA má pravděpodobně stejně naivní odborníky jako místní redakce včele se Skýpalou a fanatikem Jandourkem.

18
Před 5 měsíci

Washington začíná poznává to, co jsme věděli už před dvěma roky.

24
Před 5 měsíci
Jan Fišer

Souhlasim

9
Před 5 měsíci

Kdyby mohli Ukrajinci střílet na cíle v celém Rusku, tak by to takhle nevypadalo. Je to chyba zbabělých USA.

11
Před 5 měsíci
Zdeněk Hraba

Mylite se v USA nejsou blbci.

9
Zobrazit další reakci
Před 5 měsíci

Kdyby USA se nehandrkovalo,jestli pomoc Ano-Ne v kongresu,mohlo žít o x tisíc víc Ukrajinců, když se pořád čeká,tak se krvácí

5
Před 5 měsíci

Zas tady vidím hromadu vzrušených lidí, ale proč u toho nenávidí svoje děti a vnoučata? To fakt nepochopím.

4
Před 5 měsíci

Sláva Ukrajině, už je v zadely, už ji čeká jen bezpodmínečná kapitulace, sláva Ukrajině.

35
Před 5 měsíci
Adan Novák

i

2
Před 5 měsíci

Ukrajina bez výraznější podpory je slabší jak Rusko. No to je mi novina.

15
Před 5 měsíci
Vít Jedlička

To jsou lži. Tento článek je vymyšlený. Včera jsem četl, že Ukrajina rozdrtí Russko a vezme si své území zpět během pár týdnů. Celkem už obdrželi od USA přes 3 biliony korun a to se sakra pozná síla. Rusko už se dávno zhroutilo co jsem nedávno tady četl a nemá žádné peníze. Vojáci už jí prachají. Armáda se jim rozpadá a nemají zbraně, ekonomika už nešlape. Sláva Ukrajině a stop těmto poraženeckým názorům.

2
Před 5 měsíci

Jaké pochybnosti. To je jistota. Vládík by měl pomalu balit kufry.

12
Před 5 měsíci

To začali pochybovat brzo, že?

Hold budou mít USA po kšeftu!

7
Před 5 měsíci
Jan Kofroň

Ale nebudou přezbrojování je v plném proudu a veškeré objednávky už jsou odeslány. Takže v USA mají kšeft na ruky dopředu.

7
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt