Dodalo se Ukrajině 10 procent slíbené pomoci. Má zakázáno střílet doleva doprava a ona se nedokáže sama ubránit rusku ? Kdo by to jen řekl
To jsou lži. Tento článek je vymyšlený. Včera jsem četl, že Ukrajina rozdrtí Russko a vezme si své území zpět během pár týdnů. Celkem už obdrželi od USA 4 biliony korun a to se sakra pozná síla. Rusko už se dávno zhroutilo a nemá žádné peníze. Vojáci už jí prachají. Armáda se jim rozpadá a nemají zbraně, ekonomika už nešlape. Sláva Ukrajině a stop těmto poraženeckým názorům.
Nevím, na co kdo stále v té nesmyslné válce spoléhá, dávno se mělo jednat- jediné řešení je dohoda a mírové řešení. Ukrajina se stala patrně jakýmsi rukojmím rozdělování světa po II. SV, ještě zejm. jako tzv. Východ vs. Západ. A tady je také klíč k řešení situace ve vztazích s Ruskem. Ukončení války a nepřátelství zejména proto předpokládá přijít s návrhem na uspořádání rovnoprávných, spravedlivých apod. mezinárodních vztahů s Ruskem i dalšími a odstranění jejich deformací. Rusko takový návrh pravděpodobně zejména od Washingtonu nebo Berlína očekává.
Chtěl bych vidět armádu USA jak by bez vzdušné převahy a bez útoků na nepřátelskou infrastrukturu vedli tuto válku. Máslo na hlavě máme my v EU a USA.
Souhlas, jestli 500 milionová EU a 250 milionové USA obojí s kvalitativně vyššími zbraněmi a neporovnatelně vyšším výrobním potenciálem nedokáží zásobit Ukrajinu dostatkem zbraní a střeliva a poradit si tak se 140 milionovým agresorem, tak je něco špatně.
ked je zapad priposraty, tak sa necudujme, ze prehravaju..aj tak je to zazrak, ze tri roky od zaciatku vojny a ukrajinci drzia ruskych fasistov 700 km od Kyjeva (vzdusnou ciarou cca 500 km) ..Keby USA a UK ako garanti Budapestianskej zmluvy dodrzali svoj zavazok, tak vyhlasia bezletovu zonu nad Ukrajinou a nekompromisne by zostrelovali kazde jedno ruske lietadlo tak ako to urobili Turci pred rokmi a odvtedy Kremelska junta respektuje Turecko ako silneho a nekompromisneho hraca
Divím se, že už nelikviduješ vojáky v přímém přenosu ty na to máš tak běž a ukaž všem, že nejsi veš 💪
Mám dojem, že za neúspěch Ukrajiny mohou hlavně USA, NATO a EU .
Dát jim k obraně "hračky" a ještě navíc zakázal jejich použití mimo "pískoviště"
je záludná lumpárna …👎👎👎
Vy jste mě teď fakt pobavil. Nejsem žádný vojenský znalec, ani stratég, ale když si pustím tv a projdu po České republice, tak rozhodně za to nemůže EU, NATO ani nikdo jiný.
Já vidím v TV žebrající vzteklé dítě, které když nedostane co si zamane, začne kopat okolo sebe. Prohnilou zemi, kde každý krade jak může, hlavně politici. A snad všechny bojeschopné může mimo Ukrajinu.
The New York Times pochybuje a cituje jakési zdroje.Ať už to říká kdokoli, mýlí se. Rozhodující nejsou už počty vojáků, ale počty dronů a jejich operátorů.Útok do Ruska nebyla chyba.Ucpávat díry v obraně mobilními jednotkami je hloupost, ty se lépe využijí pro manévrovou válku, kde nerozhoduje pouhý počet vojáků a strojů, ale jejich vhodné taktické využití. Jak se ukazuje, Rusové takovému způsobu nerozumí a neumí ho. Místo manévrování tupě postupuji vpřed a ničí vše před sebou. Pořád se snaží vést opotřebovávací válku, ale tím opotřebovávají sami sebe.
tak asi zpravodajské služby taky vědí, že rychlost dodávek slibované pomoci je z jejich strany na h******!
Ale kdepak, je přesně taková jak odpovídá situaci a jak to vyhovuje těm v pozadí.
Přece to jsou pologramotní a věčně opilí mužici, loupící čipy z čínských praček, vyzbrojení polními lopatkami, hnaní na smrt neschopnými veliteli... Jak se nám to jenom mohlo stát?!
Tak by mě zajímalo, jak se vám to stalo.
Tomu se ani člověk nemůže divit.Komikovy nejde aby vedl debatu o ukončení války. Ale postihl ho mamon po penězích.
Kdybyste v češtin dávat lepší pozora, nemusel by vy dělat to co dělat
Nejvíc by všichni UA pomohli, kdyby jí poslali ty na které se vztahuje branná povinnost a kteří se jí za pomoci EU a USA vyhýbají
A k čemu by na frontě byli ti co bojovat odmítají?