1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 7 měsíci

Policie zasáhla profesionálně a hlavně rychle a s nasazením vlastního života. Kdo z vás remcalů by do toho šel a dokázal to co oni? Nikdo. Po bitvě je každý generál, zvlášť u nás. Vždy se dá něco zlepšit a udělat jinak, ale cpát politiku i do takovéto tragédie a získávat na tom politické body, je ubohé a nízké. Opravdové dno. Proto se v tom angažují lidé jako Vildumetzová, Alena dlužena, Šlachta, Rajchl a další chudáci, co se jen za každou cenu chtějí dostat k lizu..

35
Před 7 měsíci
Jiří Štolba

Zdravím . Teda Vy jste mne vyhecoval . Až mi tlak vyletěl . Vojáci chudáci jdou do boje s tím , že nikdy neumřou ,policisté totéž , hlavně , že za rizika maji příplatky , vlastně jsou tam hlavně kvůli prachům . Takové nemá polovina pracujícich .Řekl bych , že 80 % jich tam nastoupila právě kvůli prachům . Nějaké poznatky mám .Jsou tam , aby s nasazením života chránili naše občany . Jestli se bojí , můžou pect chleba v pekárně . Tam jsou v bezpečí .

17
Před 7 měsíci

Schillerova, Vildumezova, Šlachta. Přesně podle rčení ,,po bitvě je každý generál", nebo taky při fotbalovém utkání jsou plné hospody Maradonů.

33
Před 7 měsíci
Ondřej Čoupek

Zdravím . Co to tu plácáte , Vy jste spokojeny jak to podřizeni p. Rakušana patlaji , hlavně aby to nepostihlo nikoho z jajich kamaradšoftu .

16
Zobrazit další 3 reakce
Před 7 měsíciUpraveno

"Vážená" paní Hovorková, kdyby Rakušan a policejní prezident projevili aspoň trošku sebereflexe a přiznali některé nedostatky v řízení policejního zásahu na FF, tak by nikomu nedali šanci ke kritice.

Většina lidí by dokázala pochopit, že to byla extrémní situace se kterou se policie setkala poprvé a lze předpokládat, že tam byly některé nedostatky v organizaci zásahu.

Pokud bude Rakušan dále jen zatloukat, zatloukat, může to znamenat, že provedení zásahu bude policie považovat za perfektní a vůbec se nepoučí pro možné příští podobné situace.

Horší než kritika zásahu od Šlachty je určitě vaše lokajské podlézání Rakušanovi na úrovni komunistického Rudého práva.

12
Před 7 měsíci
Jiří Stržínek

Umíte vy ty nedostatky popsat? Pokud vím, tak jsou to jen domněnky o možných nedostatcích.

Dobře, že koalice nechala ANO v tragedii šťourat, je to částečně důkaz, že se nebojí, co vyšťourají.

Zobrazit dalších 7 reakcí
Před 7 měsíci

Za hranicí hnusu je, jak fialinova vláda dělá, že ona nic, ona muzikant. Zpackaná akce chytání otcovraha v Praze 21. 12. 2023 jde na vrub ministra vnitra a nejvyššího velení policie. Cosi nefunguje ve velení PČR. Otce zavraždil David Kozák ve Středočeském kraji a vraždit dál jel do Prahy. Kraje jsou kraje. Musíte to pochopit.

18
Před 7 měsíci
Jaroslava Ledvinková

Jste stejný odpad jako dva výše zmínění, hřejete si polívčičku na neštěstí, resp. využíváte jej k pomlouvání vlády. Nevěřím tomu, že je někdo reálně tak moc tupej a věří tomu, že ministr vnitra nebo vláda řídí zásah policie... Rakušan nemá vůbec nic společného s tím, jak celá akce dopadla, do doby než celá skončila vůbec neměl tušení, že nějaká probíhá...

3
Před 7 měsíci

Jestli se nemíním, tak to byla sama paní Šimůnková, kdo chtěl znát pravdu. Velmi s ní soucítím, naprosto ji chápu. A mimochodem, kdysi jsem četla, myslím, že to bylo v knize Bruno Travena, že u jednoho indiánského kmene, když někomu zemře dítě, mají takovýto zvyk: Všichni obyvatelé vesnice chodí jeden Je to krásná katarze, a daleko za hranicí nejhoršího morálního hnusu je článek paní Hovorkové.

1
Před 7 měsíci
Eliska Sebkova

Vypadla mi polovina věty, chtěla jsem napsat: Všichni obyvatelé vesnice chodí jeden za druhým do chýše té zoufalé matky, a ona jim o tom dítěti vypráví. Jednou, dvakrát, desetkrát stejný příběh. To je ta krásná katarze.

Před 7 měsíci

Za hranicí nejhoršího hnusu ? Paní komentátorka s chutí použila tak často citovanou větu o jejich vlastních komentářích na Forum 24 .Řádně , spolehlivě se redakčně zavděčila a dovolená se kvapem blíží .

25
Před 7 měsíci

Paní Hovorková vy musíte být dost jednoduchá, tento článek je nenávistný vůči osobám o kterých píšete. Slyšela jste p. Rakušana jenom já, já, já jsem všechno udělal , tam je zakopaný pes o tom pište

30
Před 7 měsíci
Leona Celarova

Kolik vám Hovorková za ty żvásty platí?

14
Zobrazit další reakci
Před 7 měsíci

vážení negativní diskutující, klidně si nevěřte novinářům, policii, vládě... ale komu tedy věříte? nikomu? chcete tedy anarchii? pouliční boje, gangy, rabování? nebo raději totalitu, pochodující Lidové milice s ostře nabitými kvéry a bez možnosti jakékoli diskuze? fakt, někdy přílišné demokracie vede jen k totálnímu rozhádání lidí...

12
Před 7 měsíci
Radek Semerad

Rozkaz zněl jasně. Nesmí projít!

Pevná ruka, udělat konečně v tom bordelu pořádek, zatočit s nimi...

Fízl, co na každého má složku a neonácek s fuhrerovským komplexem to zařídí. Amen.

4
Zobrazit další 2 reakce
Před 7 měsíci

Šlachta ani Rajch nejsou ti, které bych kdy mohl volit. To už spíš Babiše v pomatení smyslů.

Druhou věcí je to, jak policie pracovala s daty a jak dlouho jí trvalo, než zareagovala. Kdyby alespoň policajti řekli sorry, to se nám moc nepovedlo, tak by po výměně pár hlav společnost přijala to, že to bylo něco nového. Ten vypasený šéf pražské policie by byl snad schopný sedět na vrátnici a buzerovat návštěvníky. V Uherském Brodu to byla totální neschopnost, tentokrát je to jen neschopnost.

Hájením zásahu ze strany policie a koalice se jen nahrává těm dvěma. Navíc předseda STAN projevil dost značnou dávku neloajality k ostatním stranám, tak proč ho držet.

1
Před 7 měsíci

Nějak nechápu nad čím se tu paní rozčiluje. 🤔

Tohle přece není nic nového. Většinou se politici přiživí na nějaký kauze, která momentálně vládnoucí síle zlomí vaz. 🤔

Ale pokud by bylo vše v pořádku. Tak ta politická síla přežije i tu kauzu. 🤔

Lidé nejsou hloupí. To jen paní má pocit že ten její názor je asi lepší či co. 🤔

Beru to spíš jako hodnocení těch, kteří nedokázaly tuto veřejnost přesvědčit o správnosti svých činů. 🤔

Ale určitě je lepší psát o příživnících a manipulantech. Než se podívat sám na sebe. 🤔

Taky se mi zdálo že mě má ten článek manipulovat 🤔

Pěkný den všem

5
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt