Jsem proti politickému zneužívání této tragédie, ale co napsala autorka, to je největší žumpa naší žurnalistiky, pokud nějaké novinářské vzdělání má, tak je to totální pokles našeho školství
Důkazem totálního poklesu našeho školství jsou naopak lidi jako vy, kteří neumí používat svůj mozek k myšlení (pokud jste teda náhodou nechodil do školy v Rusku).
Šlachta a Rajchl, tam se asi nic jiného čekat nedalo, nicméně mě zklamali lidé, od kterých bych to nečekal, třeba takový článek od Martina Fendrycha nemile překvapil, nebo vystoupení paní Marvanové přímo šokovalo.
Páni Marvanová neřekla nic špatného. Řekla pravdu, bohužel to není v souladu s názorem petikolky.
Nejhorší hnus je f24 a její pisálci včetně Hovorkové. Jsou to jidáši.
Velmi častý " neargument"
Lži, kolaborace, nemělo se v tomto článku hovořit o hlavních představitelích současné vlády?Takto vypadá v žurnalistice jednostrannost či závislost... i když i v tomto článku lze nalézt shodu s politickou kulturou všeobecně !
Že mě nepřekvapuje, že v článku o trapných ruských "olympijských" hrách, byl snad jen jeden kolaborant ožrala, ale tu je jich zase jak když nas.ere a rozšlape :)
Tak vaše komentáře jsou názornou ukázkou...
Rajchl je definitivní politická mrtvola a Šlachta už měl dávno sedět v base. Komentovat jejich žvásty znamená jim dělat zbytečnou reklamu.
Urbánku, když člověk čte vaše testy, tak ho napadá, že se někdo překlep., že to nepíše Urbánek, ale rovnou Urválek.
Nehnusem je tedy držet hubu a pokorně přijmout lži a mlžení ministra i ředitele. Chápu to správně?
Ne, chybně.
Kdyby Forum 24 napsalo pravdivě, že za smrt studentů může Rakušan, je z obliga. Pakliže píše lži a nepravdy, může za smrt studentů i samotné Forum 24.
O dvou uvedených si nedělám velké iluze. Nutno podotknout, že odvaha jim nechybí. Ovšem oba uvedení jsou v porovnání s novináři tohoto plátku učiněná neviňátka.
Tak se pochlapte a rozeberte, v čem a proč s autorem nesouhlasíte. Protože jinak jste jen obyčejný loser, co místo argumentu napadá.
Zajímavé, jakmile se zde objeví něco o Šlichtovi, okamžitě se ze všech koutů internetu seběhnou jeho obdivovatelé se svými vztekle nenávistnými výštěky.
Znáte ho osobně. Pracovala jsem s ním 15 let hlavně že jede Dožil Kampelička propomro a ticho