1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 7 měsíci

Jsem proti politickému zneužívání této tragédie, ale co napsala autorka, to je největší žumpa naší žurnalistiky, pokud nějaké novinářské vzdělání má, tak je to totální pokles našeho školství

19
Před 7 měsíci
Jan Novák

Důkazem totálního poklesu našeho školství jsou naopak lidi jako vy, kteří neumí používat svůj mozek k myšlení (pokud jste teda náhodou nechodil do školy v Rusku).

8
Zobrazit další reakci
Před 7 měsíci

Šlachta a Rajchl, tam se asi nic jiného čekat nedalo, nicméně mě zklamali lidé, od kterých bych to nečekal, třeba takový článek od Martina Fendrycha nemile překvapil, nebo vystoupení paní Marvanové přímo šokovalo.

11
Před 7 měsíci
Rostislav Moldan

Páni Marvanová neřekla nic špatného. Řekla pravdu, bohužel to není v souladu s názorem petikolky.

3
Zobrazit další reakci
Před 7 měsíci

Nejhorší hnus je f24 a její pisálci včetně Hovorkové. Jsou to jidáši.

38
Před 7 měsíci
Zdeněk Kovář

Velmi častý " neargument"

9
Před 7 měsíci

Lži, kolaborace, nemělo se v tomto článku hovořit o hlavních představitelích současné vlády?Takto vypadá v žurnalistice jednostrannost či závislost... i když i v tomto článku lze nalézt shodu s politickou kulturou všeobecně !

18
Před 7 měsíci

Že mě nepřekvapuje, že v článku o trapných ruských "olympijských" hrách, byl snad jen jeden kolaborant ožrala, ale tu je jich zase jak když nas.ere a rozšlape :)

6
Před 7 měsíci
Pavel Hopp

Tak vaše komentáře jsou názornou ukázkou...

1
Před 7 měsíci

Rajchl je definitivní politická mrtvola a Šlachta už měl dávno sedět v base. Komentovat jejich žvásty znamená jim dělat zbytečnou reklamu.

26
Před 7 měsíci
Karel Urbánek

Urbánku, když člověk čte vaše testy, tak ho napadá, že se někdo překlep., že to nepíše Urbánek, ale rovnou Urválek.

7
Před 7 měsíci

Nehnusem je tedy držet hubu a pokorně přijmout lži a mlžení ministra i ředitele. Chápu to správně?

40
Před 7 měsíci
Martin Rohovsky

Ne, chybně.

15
Před 7 měsíci

Kdyby Forum 24 napsalo pravdivě, že za smrt studentů může Rakušan, je z obliga. Pakliže píše lži a nepravdy, může za smrt studentů i samotné Forum 24.

Před 7 měsíci

O dvou uvedených si nedělám velké iluze. Nutno podotknout, že odvaha jim nechybí. Ovšem oba uvedení jsou v porovnání s novináři tohoto plátku učiněná neviňátka.

2
Před 7 měsíci
Radomír Buchtík

Tak se pochlapte a rozeberte, v čem a proč s autorem nesouhlasíte. Protože jinak jste jen obyčejný loser, co místo argumentu napadá.

4
Zobrazit další reakci
Před 7 měsíci

Zajímavé, jakmile se zde objeví něco o Šlichtovi, okamžitě se ze všech koutů internetu seběhnou jeho obdivovatelé se svými vztekle nenávistnými výštěky.

16
Před 7 měsíci
Miroslav Kroulík

Znáte ho osobně. Pracovala jsem s ním 15 let hlavně že jede Dožil Kampelička propomro a ticho

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt