Ohánět se budapešťským memorandem, to je tedy silná káva.
Řekl bych že za jaderné zbraně v Polsku, Rumunsku, Pobaltí a Finsku (brzo přijdou, je to prakticky nevyhnutelné) bude moci kompletně Rusko.
Je to tak. Nemeli rusakum tenkrat v roce 1941 dodavat ty zbrane.
Tak a přesně by měl oznámit příští týden Stronberg, že za umístění jaderných zbraní v pobaltských zemích, v Polsku a ve Finsku může Russko.
Já tak nějak nevím, jak zlý Západ ohrožuje Bělorusko. Asi o tom nemám dostatek informací, zatímco Russko ano, a to díky jejich Kanálu 1.
Tak to já vím jistě... nedovolil jim pašovat Syřany a Afghánce... takže jim fakt uškodil 🤣 Protože si je tam navezli a zůstali jim tam.
Za blbisti, které podnika Rusko, si může samo!!! vsichni ví, že jaderné zbraně jsou utopie- neřeší konflikt.. A žádné výhrůžky už neplatí!!! Je to blbost pro život na Zemi a chápou to i Ti Rusové, kteri se vytahují všude po Světě , a profituji z bohatství kapitalismu!😀
Teď už neni duvod je nedislokovat i do Polska,které o to žádá ! A taky je to skoro jen gesto i kdyz tady by to opodstatnený bylo.
Spojene státy mají rozmístěné jaderné zbraně v několika státech EU a Turecku.Rusové nikde ,tak o co kráčí?
Kromě jiného jste asi nepochopil, že Rusové ty jaderné zbraně míří i na nás. Jste normální?
Mě to přijde, že vedení v Rusku trpí nějakou duševní nemocí. Jsou to vůbec dospělí lidé?
No jasně, Západ přece ty rachejtle do Běloruska přivezl... Rusák se potentononc a lejno patří Západu.