1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

normálně jsem zastánce názoru ,že je příroda dokonalý tvůrce života. Ale fakt je ,že dokáže také splodit i naprosté zmetky. Chtěl bych pochopit proč ?

35
Před 5 měsíci
Jaroslav Kaňka

Rovnováha. Cokoliv se podaří je vyváženo neúspěchem.

3
Před 5 měsíci

Jen dokazuje, jaký je to kecálista.

34
Před 5 měsíci

To by přece Putin, vůdce všech Slovanů nedopustil.

17
Před 5 měsíci

Saddám Husajn, Muammar Kaddáfí, Bašár al.Assad........připraví se Ramzan Kadyrov. 😄

45
Před 5 měsíci
Petr Šedý

Tak pokud nebude proti Putinovi, tak Kadyrovi nic nehrozí.

3
Zobrazit další 3 reakce
Před 5 měsíci

Jen jestli se "Don, don" příliš nezamotal do Hitlerových výhrůžek, po atentátu na Heydricha ... 🤔

19
Před 5 měsíci

Jsem vy chytráci zvědav, až ty své výhružky splní. To tu bude pláče a křiku!

Pamatujte si jedno, že jeho fanatici jsou schopni čehokoliv, co jiní nedělají.

19
Před 5 měsíci
Břetislav Machaček

Opravte mě, jestli se pletu. Konec konců, jako žena moc válčení nerozumím.

To je budou trestat takoví vojáci, jací byli rozstříleni, sotva vystoupili z letadla, v Hostomeli 25.2.2022 ?

2
Před 5 měsíci

Stejně je to zajímavý . kasárna (2x) Univerzita speciálních sil... žádný obytný barky, žádná elelktrárna....

7
Před 5 měsíci

Kam se hrabou Lidice, to se nedá srovnat!

Před 5 měsíci

Jen čeká, až se zhroutí Putninuv režim, tak určitě. Kýbl hnoje. ČR zdevastovana globálními lichváři, EU zeleným údělem, tak těm lichváři dosazenym lokajum zbývá už jenom fantazírovat o dobyvačné válce s Ruskem. Můžem dokončit co nestihlo Německo.

7
Před 5 měsíci
Jindrich Klaus

Můžete mi vysvětlit, jak je možné, že ekonomika ČR je o 600% výkonnější, než za bolševické totality? Proč máme čtyřnásobné důchody oproti rusákům?

Dobyvačnou, okupační válku rozpoutal a vede Putler!

Kdo je globální lichvář?

Před 5 měsíci

To už pokryli všechny rafinerky? Takovýhle spíše symbolický akce bych nechal až po cílech docela cennějších

2
Před 5 měsíci
Jan Novák

Kdo ví, po čem stříleli. Možná si spletli racka s dronem a teď to chtějí na někoho hodit.

2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt