normálně jsem zastánce názoru ,že je příroda dokonalý tvůrce života. Ale fakt je ,že dokáže také splodit i naprosté zmetky. Chtěl bych pochopit proč ?
Rovnováha. Cokoliv se podaří je vyváženo neúspěchem.
Jen dokazuje, jaký je to kecálista.
To by přece Putin, vůdce všech Slovanů nedopustil.
Saddám Husajn, Muammar Kaddáfí, Bašár al.Assad........připraví se Ramzan Kadyrov. 😄
Tak pokud nebude proti Putinovi, tak Kadyrovi nic nehrozí.
Jen jestli se "Don, don" příliš nezamotal do Hitlerových výhrůžek, po atentátu na Heydricha ... 🤔
Jsem vy chytráci zvědav, až ty své výhružky splní. To tu bude pláče a křiku!
Pamatujte si jedno, že jeho fanatici jsou schopni čehokoliv, co jiní nedělají.
Opravte mě, jestli se pletu. Konec konců, jako žena moc válčení nerozumím.
To je budou trestat takoví vojáci, jací byli rozstříleni, sotva vystoupili z letadla, v Hostomeli 25.2.2022 ?
Stejně je to zajímavý . kasárna (2x) Univerzita speciálních sil... žádný obytný barky, žádná elelktrárna....
Kam se hrabou Lidice, to se nedá srovnat!
Jen čeká, až se zhroutí Putninuv režim, tak určitě. Kýbl hnoje. ČR zdevastovana globálními lichváři, EU zeleným údělem, tak těm lichváři dosazenym lokajum zbývá už jenom fantazírovat o dobyvačné válce s Ruskem. Můžem dokončit co nestihlo Německo.
Můžete mi vysvětlit, jak je možné, že ekonomika ČR je o 600% výkonnější, než za bolševické totality? Proč máme čtyřnásobné důchody oproti rusákům?
Dobyvačnou, okupační válku rozpoutal a vede Putler!
Kdo je globální lichvář?
To už pokryli všechny rafinerky? Takovýhle spíše symbolický akce bych nechal až po cílech docela cennějších
Kdo ví, po čem stříleli. Možná si spletli racka s dronem a teď to chtějí na někoho hodit.