Už se perou, ať si ty huby rozbijou. Jedna za osmnáct a druhá bez dvou za dvacet. Dle způsobu vyjadřování nelze určit, která je která. A mimochodem premiér se urazit nedá, neboť permanentně mlží a lže, ani poledne nedrží. Kdo lže ten krade, třeba i v kampeličce.
Já to asi všechno pochopila úplně špatně. Když jsem viděla paní ministryni a pana premiéra v těch tričkách s nápisem MUNICE PRO UKRAJINU, já naivka si myslela, že tou municí myslí sebe v těch tričkách. :-DDDD Ono to tak myšleno nebylo? Opravdu žádný žertík?
Budou volby, paní Konečná dělá svou práci evidentně dobře a paní Černochová to dokazuje. V opačném případě by se jen pousmála.
Ke Konečné mám spoustu výhrad, ale tohle arogantní oteklé protekční jelito jí nesahá ani k zadku.
Nejsem rudý nok,proto píši.Takobý prezident, jenž je nyní na Hradě je jen na obtíž.Žádnou chválu si nezaslouží.
tady někde se mluví o prezidentovy?
Nejsem žádnej komouš, ale Černochová je fakt vypatlaná 😄 Byla by dobrá munice pro Ukrajinu, tam takovou sexbombu potřebujou :D
Jedna z legend praví, proč český lev má dva ocasy ˇudajně protože český král Otakar II měl současně dvě manželky."
Sice nemáte pravdu, ale můžete to napsat soudružce Konečníkové-Společníkové,jelikož ta bludům věří, tváří se chytře,ale ve své podstatě je marná jak trakař bez kolečka.
Paní Konečná byla zvolena do EP ve volbách . A paní ministryně války byla dosazená stranou do funkce . Tak co má větší váhu ve funkcích ?
Černochová je zvolená do Parlamentu ČR..a jmenována prezidentem do funkce MO( jmenoval ji prezident Zeman)
Všimli jste si jak je Konečná neskutečně podobná Zacharovové, když mají holky upito? Strhané xichty, nečistá mastná pleť a vlasy, plak na zubech. Soudružky jak mají být.
Chudáčku. To byl popis tvé manželky nebo maminky?
KSČM špína by neměla vůbec mluvit, tahle pomatená ženská by neměla mít právo vůbec vystupovat v televizi a na internetu
Jste zřejmý demokrat. Já poprvé v životě budu volit komunistku. A vím o podobně smýšlejících v okolí. Budete se divit. Totiž, Fialo, již STAČILO. Většina si navzdory CT a Seznamu udržela zdravý rozum.