1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Už se perou, ať si ty huby rozbijou. Jedna za osmnáct a druhá bez dvou za dvacet. Dle způsobu vyjadřování nelze určit, která je která. A mimochodem premiér se urazit nedá, neboť permanentně mlží a lže, ani poledne nedrží. Kdo lže ten krade, třeba i v kampeličce.

9
Před 1 rokemUpraveno

Já to asi všechno pochopila úplně špatně. Když jsem viděla paní ministryni a pana premiéra v těch tričkách s nápisem MUNICE PRO UKRAJINU, já naivka si myslela, že tou municí myslí sebe v těch tričkách. :-DDDD Ono to tak myšleno nebylo? Opravdu žádný žertík?

14
Před 1 rokem

Budou volby, paní Konečná dělá svou práci evidentně dobře a paní Černochová to dokazuje. V opačném případě by se jen pousmála.

31
Před 1 rokem

Ke Konečné mám spoustu výhrad, ale tohle arogantní oteklé protekční jelito jí nesahá ani k zadku.

47
Před 1 rokem

Nejsem rudý nok,proto píši.Takobý prezident, jenž je nyní na Hradě je jen na obtíž.Žádnou chválu si nezaslouží.

28
Před 1 rokem
Antonín Štrop

tady někde se mluví o prezidentovy?

Před 1 rokemUpraveno

Nejsem žádnej komouš, ale Černochová je fakt vypatlaná 😄 Byla by dobrá munice pro Ukrajinu, tam takovou sexbombu potřebujou :D

15
Před 1 rokem

Jedna z legend praví, proč český lev má dva ocasy ˇudajně protože český král Otakar II měl současně dvě manželky."

3
Před 1 rokem
Milan Ryšavý

Sice nemáte pravdu, ale můžete to napsat soudružce Konečníkové-Společníkové,jelikož ta bludům věří, tváří se chytře,ale ve své podstatě je marná jak trakař bez kolečka.

21
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Paní Konečná byla zvolena do EP ve volbách . A paní ministryně války byla dosazená stranou do funkce . Tak co má větší váhu ve funkcích ?

31
Před 1 rokem
Eduard Konieczny

Černochová je zvolená do Parlamentu ČR..a jmenována prezidentem do funkce MO( jmenoval ji prezident Zeman)

2
Před 1 rokemUpraveno

Všimli jste si jak je Konečná neskutečně podobná Zacharovové, když mají holky upito? Strhané xichty, nečistá mastná pleť a vlasy, plak na zubech. Soudružky jak mají být.

9
Před 1 rokem
Oldřich Beran

Chudáčku. To byl popis tvé manželky nebo maminky?

1
Zobrazit další 3 reakce
Před 1 rokem

KSČM špína by neměla vůbec mluvit, tahle pomatená ženská by neměla mít právo vůbec vystupovat v televizi a na internetu

23
Před 1 rokemUpraveno
Michal Neubauer

Jste zřejmý demokrat. Já poprvé v životě budu volit komunistku. A vím o podobně smýšlejících v okolí. Budete se divit. Totiž, Fialo, již STAČILO. Většina si navzdory CT a Seznamu udržela zdravý rozum.

5
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt