Obě dámy by si měly uvědomit jaké zastávají pozice a měly by se zamyslet nad výběrem slov. Nejsem proti současné vládě, ale slovník některých politiků ja až zarážející. Je mi jich trochu líto a je mi z toho smutno.
Může být bolševický nok dámou?
Černochová = žádná inteligence..Když nejsou argumenty použije urážky a nadávky...
Ozval se zarudlý nok...
Neskutečná komoušská ludra
Copak seznám zpráv na vaší sprostotu nereaguje smazáním ?
A on ještě dneska toho Fialu nebo co to je, považuje za premiéra? 🙂
Víte kolik lidí té bolševicko putinovské hysterce, překrucovačce dějin vlády KSČ v naší zemi apod. v tomto státě věří?
Přesto není jakékoliv politické diskuze v soukromých médiích, aby tam nechyběla. Tato média jí dělají tu nejlepší kampaň!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pokud opět usedne v EP, víte komu poděkovat....
Je z toho vidět, jak si komouši dovolují čím dál více. Je třeba připomínat jejich předchůdce, Gottvalda, Husáka a jiné, jak zavírali lidí a hnali je na popraviště. Komouši by měli jít na smetiště dějin.
Já před nimi utekla, mám je znova. Takhle se přesně chovali - jen MY máme pravdu, co řekneme BUDE platit. Vy podřízení mlčte a dělejte na náš krásný život. Jen my zvolení na něj máme právo.
Nokem je především Černochová a paní Kateřina Konečná přesně vypodobnila jak celou vládu , tak válečné štváče.
Tohle už je fakt mimo mísu. Tohle " instagramové nebo Tik tokové" pošťuchování by si všechny dámy z obou politických spekter měly odpustit. Včetně tanečků. Je to vic ,než trapné.
Nojo, avšak o čem bychom tady měli nadále diskutovat?
Vždyť má pravdu fffialka je to nejhorší a nejosklivejsi co může být.To sami jsou jeho voliči hlupáci kteří si hrajou na chytré ovce z rozpočtové svery.Brzo na ně dojde.
Další příklad , kdy Černochová ukazuje svoji inteligenci. Moc jí opravdu nemá. Hlavně že jí nevadí komunista na hradě.
¨