1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Podle jejich vlastních vyjádření se komouši a dalš extremisté z našeho politického spektra (např. SPD) cpou do EU proto, aby se výhledově postarali o její konec. To je asi jako kdyby se do mého domu přistěhoval zedník proto, aby mi naoko pomáhal při jeho zvelebování, přičemž by ten zedník něco přistavěl a pokud bych ho důsledně nehlídal, tak by něco jiného naopak bořil. Pokud by se jednalo o mě, já bych s takovým proradným švábem vyrazil vchodové dveře směrem ven.

18
Před 1 rokem
Alexej Mruzek

Nikomu nevadí otevřené hranice volný pohyb, zboží, osob a kapitálu. Vadí politika kterou pečou v Bruselu, to každý soudný člověk chápe. Proto tam jsou tam i zástupci těchto stran a hnutí, aby se snažili nesmysli co tam vyplodí eliminovat, zatím jsou bohužel v pozici slabšího, ale doufám, že volby to změní a uvidíme.

15
Před 1 rokem

Nikdy jsem nemyslel, že budu 35 let od haráku volit komáry

43
Před 1 rokem
Jiří Šimoník

Já jsem na tom stejně.

13
Před 1 rokem

Dnešní vládu nazvat ocasy mi přijde adekvátní, poněvadž to jsou poslušní pejsci jak EU tak USA 🤫A nakonec se paní Černochová projevila jako.....nebo jinými slovy jak se do lesa volá tak se s lesa ozývá 😉A s rudé totality 🤮 tu máme Modrou Totalitu 🤮 za potlesku vazalů 👏👏👏 mějte se krásně a Opatrujte se všichni 🍀 s pozdravem Bravenec Zdeněk

37
Před 1 rokem

Tahle komunistická maškara nás poučuje o zdevastované zemi Fialou.Čtaýřicet let to tady devastovali,vraždili,pokřivili charaktery lidí, lhali,kradli.Udělali z nás kolonii sovětských komunistů.A tohle stvoření se nestydí opět lhát ve jménu míru.To se musí Marx obracet v hrobě-největší komunistka a největší kapitalista spolupracují na další devastaci a hloupí lidé jim to žerou.

37
Před 1 rokem
Petr Hrachovec

Je to vidět pane hrachore,pokřivený jste perfektně tak, že si nevíte ani na špičku nosu.A žerete Fialovi z ruky.

21
Před 1 rokem

Já.myslím že pan premiér je už urážka sama o sobě natož ještě primitivní paní ministryně.

156
Před 1 rokem
Josef Čejka

trefa....

37
Před 1 rokem

Tak jak uráží v článku Černochová K. Konečnou,tak se chová ona sama. Myslím,že to vystihla naprosto přesně - podle sebe soudím tebe

108
Před 1 rokem

Neurazila našeho, ale ukrajinského premiéra. Fiala s tou samicí tura domácího, která stojí vedle něj dělají ostudu celému národu. Nejhorší vláda od rozpadu monarchie.

41
Před 1 rokem

Jedině souboj, stačily by chladné zbraně a podle toho kdo přežije, si vybereme do které zadnice polezeme, jestli emerikánům nebo rusákům. To co tady předváděli a vytunelovali emerikáni od roku 1989 mi říká, že jsme se dostali z bláta do louže nebo z deště pod okap, jak si kdo vybere.

Bůh chraň Čechy, Moravu, Slezsko, Slovensko a ukradenou Podkarpatskou Rus.

21
Před 1 rokem
Pavel Hladik

Amerikáni tunelovali HaHaHa takovou blbost už jsem dlouho nečetl.

Před 1 rokem

Copak copak, komunisty vyškolený rozvědčík nevadí ? Ten, který vítal pobyt sovětských vojsk v naší vlasti ? A vystudovaný politruk jako první dáma - zeptejte se otců, co to je zač.

32
Před 1 rokem
Šárka Čechová

No žejo!

Před 1 rokem

Česká Republika má konečně svého premiéra a mohu vědět od kdy ? Byly nějaká jednání nebo doplňkové volby ? Ještě chci vědět kdo to je a proč se o tom více neinformuje ?

29
Před 1 rokem
Pavel Kubíček

Běžte se zeptat zpátky do Bohnic, už Vás hledají.

23
Zobrazit dalších 6 reakcí
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt