Podle jejich vlastních vyjádření se komouši a dalš extremisté z našeho politického spektra (např. SPD) cpou do EU proto, aby se výhledově postarali o její konec. To je asi jako kdyby se do mého domu přistěhoval zedník proto, aby mi naoko pomáhal při jeho zvelebování, přičemž by ten zedník něco přistavěl a pokud bych ho důsledně nehlídal, tak by něco jiného naopak bořil. Pokud by se jednalo o mě, já bych s takovým proradným švábem vyrazil vchodové dveře směrem ven.
Nikomu nevadí otevřené hranice volný pohyb, zboží, osob a kapitálu. Vadí politika kterou pečou v Bruselu, to každý soudný člověk chápe. Proto tam jsou tam i zástupci těchto stran a hnutí, aby se snažili nesmysli co tam vyplodí eliminovat, zatím jsou bohužel v pozici slabšího, ale doufám, že volby to změní a uvidíme.
Nikdy jsem nemyslel, že budu 35 let od haráku volit komáry
Já jsem na tom stejně.
Dnešní vládu nazvat ocasy mi přijde adekvátní, poněvadž to jsou poslušní pejsci jak EU tak USA 🤫A nakonec se paní Černochová projevila jako.....nebo jinými slovy jak se do lesa volá tak se s lesa ozývá 😉A s rudé totality 🤮 tu máme Modrou Totalitu 🤮 za potlesku vazalů 👏👏👏 mějte se krásně a Opatrujte se všichni 🍀 s pozdravem Bravenec Zdeněk
Tahle komunistická maškara nás poučuje o zdevastované zemi Fialou.Čtaýřicet let to tady devastovali,vraždili,pokřivili charaktery lidí, lhali,kradli.Udělali z nás kolonii sovětských komunistů.A tohle stvoření se nestydí opět lhát ve jménu míru.To se musí Marx obracet v hrobě-největší komunistka a největší kapitalista spolupracují na další devastaci a hloupí lidé jim to žerou.
Je to vidět pane hrachore,pokřivený jste perfektně tak, že si nevíte ani na špičku nosu.A žerete Fialovi z ruky.
Já.myslím že pan premiér je už urážka sama o sobě natož ještě primitivní paní ministryně.
trefa....
Tak jak uráží v článku Černochová K. Konečnou,tak se chová ona sama. Myslím,že to vystihla naprosto přesně - podle sebe soudím tebe
Neurazila našeho, ale ukrajinského premiéra. Fiala s tou samicí tura domácího, která stojí vedle něj dělají ostudu celému národu. Nejhorší vláda od rozpadu monarchie.
Jedině souboj, stačily by chladné zbraně a podle toho kdo přežije, si vybereme do které zadnice polezeme, jestli emerikánům nebo rusákům. To co tady předváděli a vytunelovali emerikáni od roku 1989 mi říká, že jsme se dostali z bláta do louže nebo z deště pod okap, jak si kdo vybere.
Bůh chraň Čechy, Moravu, Slezsko, Slovensko a ukradenou Podkarpatskou Rus.
Amerikáni tunelovali HaHaHa takovou blbost už jsem dlouho nečetl.
Copak copak, komunisty vyškolený rozvědčík nevadí ? Ten, který vítal pobyt sovětských vojsk v naší vlasti ? A vystudovaný politruk jako první dáma - zeptejte se otců, co to je zač.
No žejo!
Česká Republika má konečně svého premiéra a mohu vědět od kdy ? Byly nějaká jednání nebo doplňkové volby ? Ještě chci vědět kdo to je a proč se o tom více neinformuje ?
Běžte se zeptat zpátky do Bohnic, už Vás hledají.