Tupohlavci odsuzují současné komunisty , za zvěrstva od padesátých let , kdy naši komunisté plnili příkazy KGB a KSSS . Když chtěli jít v roce 1968 vlastní cestou , víme jak to dopadlo . Kdo to nechápe , je mdlého rozumu .
Jak je demokratickíé odsuzovat osučasné komunisty za věci , které v době sovětské nadvlády nešlo ovlivnit ! Nebyl jsem a nejsem v KSČ. Komunisté patří na naší politickou scénu .
Jalová Černochová nesahá Kateřině ani po špičky bot
Stejně ti nedá...
Podle chování Černochové si myslím že to ani není žena.
Je to žena , ale sprostá jak kanál .
Lidsky chápu, že Vám ujíždí nervíky, protože se teď perete o ‚bojovou dávku potravy‘ v podobě dalších milionů Vašeho platu europoslankyně,
Jsem rád, že ODS nebude kandidovat do europarlamentu a svou bojovou dávku potravy přenechá někomu jinému. Tím mě ODS příjemně překvapila. Není pravdou, že ta Černochová nekouří. Ona hulí jak o život.
Určitě musí hulit, jak by se tam jinak dostala.
Paní Konečná bere v europarlamentu plat , o kterém se žádnému bežnému občanovi ČR ani nezdá a přitom svými výroky škodí ČR, bojuje proti jejím zájmům a dělá ostudu. Co zapomněla že nežijeme před 89 .rokem? Doufám, že konečně po letošních volbách skončí. Nevím čím je tato osoba přínosem pro ČR , když proti EU brojí , které jí mimochodem celkem slušně platí za její nesmyslné keci. Je to ostuda
Paní Konečná mluví velmi konkrétně a pravdivě . A mnozí ji to závidí .
No nevím, říkat největšímu sedmilháři premier,to až brní zuby. A zrovna neukojená krvavá Xena, to je na hlavu.
pamatuji komentaře že černochova je nemocna fanatička a ted najednou obracíte ? hold česka natura
Ti nevolení lidé by se moc neměli strefovat do těch volených(obecně).....To by si mohla uvědomit i naše ministryně války,Janička sluníčko(protože de facto na to nemá od nikoho žádný mandát).
Ani jedna se nechová jako dáma, ale jako ....
Doufám že ty mikiny si zaplatila že svého válečná vřava Černochová. Poslední dobou všichni využívají peníze daňových poplatníků pro svoje potřeby.
Nechci nikoho poučovat ale chování politiků je hrozné jsou sprostí jejich vyjadřování je hulvátské a za toto berou takové vysoké platy. Nejvíce mě překvapuje jak se vyjadřují ženy. je to hrozné a ukazuje to jak to v naší krásné zemi nyní za této vlády vypadá. Je to horší než zvířata. Ale nijak se nestydí když peníze za tak ubohou práci dostávají.
Souhlasím s vámi, až na to, že to není až za této vlády. Tuhle "kulturu" vyjadřování tu zavedl AB a exprezident Zeman.