1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Tupohlavci odsuzují současné komunisty , za zvěrstva od padesátých let , kdy naši komunisté plnili příkazy KGB a KSSS . Když chtěli jít v roce 1968 vlastní cestou , víme jak to dopadlo . Kdo to nechápe , je mdlého rozumu .

Jak je demokratickíé odsuzovat osučasné komunisty za věci , které v době sovětské nadvlády nešlo ovlivnit ! Nebyl jsem a nejsem v KSČ. Komunisté patří na naší politickou scénu .

17
Před 1 rokem

Jalová Černochová nesahá Kateřině ani po špičky bot

38
Před 1 rokem
Jiří Pospíšil

Stejně ti nedá...

9
Před 1 rokem

Podle chování Černochové si myslím že to ani není žena.

123
Před 1 rokem
Kubát Láďa

Je to žena , ale sprostá jak kanál .

97
Před 1 rokem

Lidsky chápu, že Vám ujíždí nervíky, protože se teď perete o ‚bojovou dávku potravy‘ v podobě dalších milionů Vašeho platu europoslankyně,

Jsem rád, že ODS nebude kandidovat do europarlamentu a svou bojovou dávku potravy přenechá někomu jinému. Tím mě ODS příjemně překvapila. Není pravdou, že ta Černochová nekouří. Ona hulí jak o život.

15
Před 1 rokem
Stibor Martin

Určitě musí hulit, jak by se tam jinak dostala.

9
Před 1 rokem

Paní Konečná bere v europarlamentu plat , o kterém se žádnému bežnému občanovi ČR ani nezdá a přitom svými výroky škodí ČR, bojuje proti jejím zájmům a dělá ostudu. Co zapomněla že nežijeme před 89 .rokem? Doufám, že konečně po letošních volbách skončí. Nevím čím je tato osoba přínosem pro ČR , když proti EU brojí , které jí mimochodem celkem slušně platí za její nesmyslné keci. Je to ostuda

26
Před 1 rokem
Eva Vašková

Paní Konečná mluví velmi konkrétně a pravdivě . A mnozí ji to závidí .

33
Před 1 rokem

No nevím, říkat největšímu sedmilháři premier,to až brní zuby. A zrovna neukojená krvavá Xena, to je na hlavu.

25
Před 1 rokem

pamatuji komentaře že černochova je nemocna fanatička a ted najednou obracíte ? hold česka natura

12
Před 1 rokemUpraveno

Ti nevolení lidé by se moc neměli strefovat do těch volených(obecně).....To by si mohla uvědomit i naše ministryně války,Janička sluníčko(protože de facto na to nemá od nikoho žádný mandát).

16
Před 1 rokem
Dalibor Plesník

Ani jedna se nechová jako dáma, ale jako ....

2
Před 1 rokem

Doufám že ty mikiny si zaplatila že svého válečná vřava Černochová. Poslední dobou všichni využívají peníze daňových poplatníků pro svoje potřeby.

33
Před 1 rokem

Nechci nikoho poučovat ale chování politiků je hrozné jsou sprostí jejich vyjadřování je hulvátské a za toto berou takové vysoké platy. Nejvíce mě překvapuje jak se vyjadřují ženy. je to hrozné a ukazuje to jak to v naší krásné zemi nyní za této vlády vypadá. Je to horší než zvířata. Ale nijak se nestydí když peníze za tak ubohou práci dostávají.

13
Josef Sekanina

Souhlasím s vámi, až na to, že to není až za této vlády. Tuhle "kulturu" vyjadřování tu zavedl AB a exprezident Zeman.

3
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt