To je gauner, celej Fico s Babišem, jako přes kopírák. Tak ještě Zeman s Orbánem a ať chytráci zamířej do Kremlu a ukončej domluvou, možná podáním ruky, s jejich gerojem Putinem válku. Vždyť vo co gou, stačí zasednout s Rusem ke stolu, jak raděj, a bude vymalováno. Jak jednoduché, jak prosté...
Jak se tak dívám, tak má Putler na Slovensku učenlivé žáky. Putler má taky skupinu komparsistů, kterou mu půjčil Mosfilm. Jednou jsou to ranění hrdinové z SVO, jindy přední dělníci ze zbrojařských závodů apod..
Snad to Pelle ještě dokáže do II. kola voleb ještě vyšperkovat, přece se nenechá zahanbit nějakým Putlerem z Mordovie.
Slováci, na nohy!!!
To je psycho, ta banda co tam teďka vládne vyloženě oprášila komunistické praktiky ve kterých jsou rusáci mistři světa. Nejen slovník, kterým se vyjadřují a který již oprášili. Nechci vidět, jak to bude vypadat na Slovensku po čtyřech letech jejich vlády. Do té doby budou mít celou státní správu a zpravodajská státní média pod takovou kontrolou, že sčítání hlasů v těchto volbách bude asi opravdu posledním demokratickým sčítáním hlasů. Bude to jak v Maďarsku, vládnoucí strana bude mít volební kampaň placenou ze státního rozpočtu a volný zdarma přístup do státních sdělovacích prostředků dle libosti, bude odpovídat pouze na otázky svých novinářů a nebude se účastnit veřejných debat nad veřejnými problémy spolu s opozicí. Opozice bude mít jen placený přístup do soukromých médií a nebude mít kontrolu nad sčítáním volebních hlasů. Fico i Babiš závidějí Orbánovi jak si to tam zařídil. Do budoucna to budou velcí spojenci. Český národ si zvolí svého nového vůdce. Miliardáře. Slováka. Jen on je jediný kompetentní vládnout podlé této skupiny našich spoluobčanů Česku. Někdy mě připadá, když poslouchám jeho fanoušky co říkají, že by si všichni ostatní češi měli pro svoji neschopnost a nekompetentnost omlátit hlavu o zeď nebo alespoň zahodit občanky a vrátit se na strom a přenechat to všechno Babišovi. Psycho. Nedopadneme o nic lépe než Slovensko a Maďarsko.
Je vy jste tragédii ve fórum 24, medium které je placené z peněz úřadu vlády, to že tam má herce je úplně normální, dělá to třeba také ODS,a ostatní, tragédi jste a píšete o blbostech.
ODS má placené herce v předvolebních diskusích ? Tak mě nějakého ukažte nebo jmenujte, kdy si ODS najala v tomto případě nějakého herce ? S nimi ale i s vámi přijde bizarní doba lží, tak jak ji znají někteří z nás z dob totality. Já se na to netěším, ale s hrůzou jsem zjistil, že asi třetina naší společnosti ano. Mám pro to jediné vysvětlení, 90% z této třetiny to je závist těch, co po desítkách let nejen svobody slova, ale i svobody v profesním životě a odkázání na sebe sama, mají méně než jejich soused, až na výjimky díky své neschopnosti obstát. Tak by rádi viděli, aby mu to někdo nejen vzal, ale možná by jim i udělalo radost, kdyby ho mohli vidět v řetězech, jak po něm fízl v totalitních službách dupe.
Politici bývají vždy rozčilení, když někdo kopíruje jejich manýry. Paleta nápadů bývá dosti široká, od využívání ochotných herců si přivydělat až po radikální odpůrce,jež po rozhovoru zázračně prozří. Již ve starém Římě byli používání placení zoztleskávači. Tedy nic nového pod sluncem.
koukám že každá příležitost odvrátit pozornost od domácích problémů, až dokonce exkrementů, se forumu hodí
Já tedy doma žádné problémy nemám 😃.
I Pellegrini je jen ubohý herec.
Představuje hnůj a žumpu, které by byly viditelné po otevření jeho lebky.
Lidi co volí Pellegríniho se za sebe stydí a raději se ani neukáží. To říká vše. Dnes ho podpořil estebák Bureš, zítra Zeman a snad to bude volební polibek smrti.
Tak Amíci mají Hollywood, Indové Bollywood, tak tohle byl asi Pellewood...Tak Mára asi jede "bomby"...
A co u nás? Rakouswood?
Úplně stejně se prezentoval pan Rakušan na svých výjezdech po republice. Také tam měl své "herce".
Ale neměl, tu akci vymyslel nějaký pomatený youtuber 🙂 bez vědomí pana ministra. No, i takoví se najdou, ale i takové jako vy, co ví prd a o to víc hází hnůj.