Výborně ! Nejsme přece slepé ovce. Řada evropských politiků vede svět do záhuby. A ti kteří to mohou zastavit,musí bojovat. Mají mou plnou podporu. Válku je třeba co nejdříve zastavit.
Válku je třeba zastavit. Ale jednoduše to může udělat jen Rusko, když se stáhne z Ukrajiny.
A pro ty co neustále dávají vinu Ukrajině, jelikož se brání , mám jedno přirovnání.
Když vás napadne parazit, tak si pořídíte prostředky na jeho likvidaci. Stojí to nějaké peníze a úsilí.
Líbí se nám to ?
Ne !
Ale jinak to nejde parazit musí pryč !!
Článek a hodně příspěvků v diskuzi jako by si přály, aby všichni hlasovali jednotně. Ale demokracie je o něčem jiném. Respektovat mínění demokraticky zvoleného poslance, který má na věc jiný názor.
A je i možné že toto hlasování přispěje ANO k dosažení vysněných 40% v příštích sněmovních volbách. Nálada lidí je v této otázce jiná, nežli byla před léty a jiná je i vojenská situace na Ukrajině
schválili usnesení, které vyjadřuje silnou podporu Ukrajině ze strany EU a naopak odsuzuje rostoucí vojenskou spolupráci mezi Ruskem a Severní Koreou. A tím to Ukrajina vyhraje? Jako vážně? Tragédi. Co slibů tam všichni ti váleční turisti dali a co z toho splnili? Kecat dovedou stále. Když nepomohli v době, kdy by to k něčemu bylo, teď už bude jen víc mrtvých. Teď už můžou jen mít snahu vyjednat příměří. Z Ukrajiny už teď moc nezbývá.
Zajímalo by mne, jestli si voliči ANO uvědomují, kam nás Bureš, který se spřáhl s proruskými kolaboranty Orbánem a Kicklem, táhne. Zatím nevěřím tomu, že by většina voličů ANO byla proruských…
Ti si ve většině případů večer nevzpomínají, co měli k snídani, takže nějaké velké myšlenky od nich nečekejte.
Jeden z bodů je zavázat se dotacemi na několik let samy jsem ve srabu a ještě budem dotovat UK jsem pro podporu ale na to musím mýt
Vy dotujete Spojene Kralovstvi?
To je neskutečná sebranka, co chcymýřy navolili do EU parlamentu. Když si uvědomím, že tahle spodina , když to dopustíme, bude za rok vládnout, znovu a znovu si říkám, kam až to rozumní lidé nechali dojít.
Tady co všichni píšete vlastizrádců a že se daly na stranu rusů a zrušily jste si zajistit proč t byli proti co jí tam vadilo a co vlastně podpořily poslanci ODS ani Vondra sti nechcete nic mít
Jeste jednou a cesky, prosim. Ja neponimaju cto vy napisal.
Takže vlastně hlasovali proti což by udělala většina občanů ČR.
A oni totiž hlasovali za českou republiku ne za celou unii, ať si pomáhá EU ale bez peněz atd z Česka... Ale hlupáci to nechápou protože mají rádši řetězové emaili z milionu chvilek a manipulatorske forum 24
Přestaňte se vznášet a zvolna dosedněte na zem. Pády z výšky bolí.
Babiš by z Ceska udelal russkou gubernii
Stejně, jako kámoš na Slovensku.
To chce klid a nohy v teple. Každý, kdo si vyslechne na ulici názor tzv. lůzy, tedy českého národa, tak jasně pochopí, že příští volby vyhraje ten, kdo slíbí, že dá Ukrajině jedině tak prd.
A vy jste taky ta lůza, nebo máte jiné občanství?