1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Pokud pan hudebník Soukup má jen 4000 důchod, tak se 34 let flákal, nebo neplatil patřičné důchodové pojištění.

26
Před 1 rokem
Petr Nevrlý

Platí a i b současně 😀

9
Před 1 rokem

Tento článek se mně líbí. Jsem taky pro jedlovku. Byl bych tedy raději pro naši sousedku paní Jedlovou, ale to bych musel mít o 40 roků méně, teď by to byl trapas, trapas stejný, jako je vedení vlády našim panem profesorem.

6
Před 1 rokem

Požadavek na korekci důchodu, pokud je oprávněný, se dá nějak řešit ale požadavek na odvolání kohokoliv je arogance "jako prase".

12
Před 1 rokem
Jiří Mikas

A od "Sametu" uběhlo dost času na to, aby s tím něco dělal už dříve

13
Před 1 rokem

ÚSTR potřebuje pro svůj neschopný ústav další peníze od vlády proto se zastává Jurečky.

9
Před 1 rokem

Já ji zahajil již dávno, a na protest proti všemu a všem prožeru ( jinak se to nazvat nedá) celý důchod!

29
Před 1 rokem
Michal Novotný

Protože Vám to finančně a ekonomicky pálí - z fleku byste mohl být ministrem financí! Co totiž vy NEPROŽERETE, to SEŽERE inflace.

Pro nechápavé: Pana Novotného přátelsky pošťuchuji, protože tohle se musí brát s humorem a nadsázkou.

Přeci jenom trochu vážně k problému důchodů "disidentů", zvláště těch mladších: Chápu, že je (některé) komunistický režim omezoval v přístupu ke vzdělání a některé práci, ale on už tu nepanuje 34 let - co dělali posledních 34 let? Ten pán, kvůli jehož důchodu se to všechno rozjelo, prý údajně po emigraci vykonával v zahraničí (Francie a Austrálie) povolání (povolání to být může, ale ne práce) poustevníka. Předávám, jak jsem dostal na idnes.cz. To se pak nemůže divit, že má mizivý důchod od ČR i od státu, kam emigroval.

idnes.cz.
iDNES.cz – s námi víte víc
Nejnovější zprávy z vašeho kraje, České republiky a celého světa.
67
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

34 let po sametu si disident neuměl vydělat na důchod, tak proč byl disident. Co tyto osoby vůbec chtějí ani tak ani onak zoufalci.

23
Před 1 rokem

....šmankote, pane Kalousku, s radostí se přidávám...tedy já tu jedlovku zahájila už dávno, ale teď to má to správné zdůvodnění....!

16
Před 1 rokem

Vaše popularita je mimořádná. Nebylo by nejrozumnější v nejlepším zmizet a neukazovat se.Neznám nikoho, kdo o vaše názory stojí.

4
Před 1 rokem
Drahoslav David

Mě sice neznáte, ale o jeho nazory stojim. A obzvláště v případě, kdy má pravdu podloženou logickými argumenty.

1
Před 1 rokem

Už nejde o ideály, spravedlnost, demokracii. Jde o prachy.

18
Před 1 rokem

Nebylo by od věci uzákonit, že bývalí agenti STB budou ze svých nadprůměrných důchodů dorovnávat důchody svých obětí, tak, aby dosáhli průměru.

12
Před 1 rokem
Petr Příborský

Ano, ale ne vyžírkům, kteří se flákali bez práce 30 let někde v buši a pak si přijedou do Česka pro důchod, který nemá většina důchodců za 40 letou práci. 👎

21
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt