Pokud pan hudebník Soukup má jen 4000 důchod, tak se 34 let flákal, nebo neplatil patřičné důchodové pojištění.
Platí a i b současně 😀
Tento článek se mně líbí. Jsem taky pro jedlovku. Byl bych tedy raději pro naši sousedku paní Jedlovou, ale to bych musel mít o 40 roků méně, teď by to byl trapas, trapas stejný, jako je vedení vlády našim panem profesorem.
Požadavek na korekci důchodu, pokud je oprávněný, se dá nějak řešit ale požadavek na odvolání kohokoliv je arogance "jako prase".
A od "Sametu" uběhlo dost času na to, aby s tím něco dělal už dříve
ÚSTR potřebuje pro svůj neschopný ústav další peníze od vlády proto se zastává Jurečky.
Já ji zahajil již dávno, a na protest proti všemu a všem prožeru ( jinak se to nazvat nedá) celý důchod!
Protože Vám to finančně a ekonomicky pálí - z fleku byste mohl být ministrem financí! Co totiž vy NEPROŽERETE, to SEŽERE inflace.
Pro nechápavé: Pana Novotného přátelsky pošťuchuji, protože tohle se musí brát s humorem a nadsázkou.
Přeci jenom trochu vážně k problému důchodů "disidentů", zvláště těch mladších: Chápu, že je (některé) komunistický režim omezoval v přístupu ke vzdělání a některé práci, ale on už tu nepanuje 34 let - co dělali posledních 34 let? Ten pán, kvůli jehož důchodu se to všechno rozjelo, prý údajně po emigraci vykonával v zahraničí (Francie a Austrálie) povolání (povolání to být může, ale ne práce) poustevníka. Předávám, jak jsem dostal na idnes.cz. To se pak nemůže divit, že má mizivý důchod od ČR i od státu, kam emigroval.
34 let po sametu si disident neuměl vydělat na důchod, tak proč byl disident. Co tyto osoby vůbec chtějí ani tak ani onak zoufalci.
....šmankote, pane Kalousku, s radostí se přidávám...tedy já tu jedlovku zahájila už dávno, ale teď to má to správné zdůvodnění....!
Vaše popularita je mimořádná. Nebylo by nejrozumnější v nejlepším zmizet a neukazovat se.Neznám nikoho, kdo o vaše názory stojí.
Mě sice neznáte, ale o jeho nazory stojim. A obzvláště v případě, kdy má pravdu podloženou logickými argumenty.
Už nejde o ideály, spravedlnost, demokracii. Jde o prachy.
Nebylo by od věci uzákonit, že bývalí agenti STB budou ze svých nadprůměrných důchodů dorovnávat důchody svých obětí, tak, aby dosáhli průměru.
Ano, ale ne vyžírkům, kteří se flákali bez práce 30 let někde v buši a pak si přijedou do Česka pro důchod, který nemá většina důchodců za 40 letou práci. 👎