Až parlament odhlasuje seznam skutečných disidentů, aťˇ jim dají průměrný důchod, ale jenom těm, kteří něj veřejně požádají! Parlament bude zahlcen jednáním na pár let.
Doufám, že se Kalousek brzy stane premiérem této země.
P.S. Lepšího nemáme a bez něj to tu levičáci rozkradou
Rozkrádají to tu hlavně tzv.pravičáři.To jsou ti členové a podporovatelé určitých nejmenovaných stran,které jsou netečnými pozorovateli jejich okrádání státu,potažmo nás všechny,na daních.
Je hanebné, že estébáčtí mučitelé mají větší důchody než jejich oběti.
Docela by mě zajímalo,jak jsou na tom nomenklaturní rozvědčíci.Kolik jim tak mohli napočítat penzi...
Občané České republiky kteří nemají průměrný důchod, prosím vás napište dopis premierovi a ministru Jurečkovi a začněte držet hladovku doufám,že i vám do 14 dni doplatí váš důchod.
Hladovka nikomu neuskodí, ani tomu Grund...
Vubec me ten pán nezajímá, coi vykonal pro tento stát vubec, ze se jím nekdo zabývá ???
Pokud páni disidenti pracovali i v zahraničí ,tak by museli mít odtamtud důchod !!!
Oni v zahraničí protestovali a to se nepočítá.
Takže každý kdo nadával v hospodě na komunisty bude z hlediska zákona disident a bude mít průměrný důchod.
Taky jsem nadával že mám jen 14 dní dovolené za rok . A co jsem dostal kulový. Asi si budu muset sednout před úřad.
Prachy utratily tak chtějí další. Kdo by nechtěl.
O kolik se liší důchod signatářů od normálních lidí stejného ročníku?
A pane Kalousku jedlovku prosím vedle hladovky. Děkuji
A co ostatní důchodci které vláda okradla o důchody,těm to taky doplatí??
Zahrabejte ho hodně hluboko a přikrejte ho šutrem. Hodně těžkým.