1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Měli by ještě odebrat důchody všem, co byli do roku 89 v KSČ. Je to je stejný, jako kdyby se po válce vyplácela renta těm, co byli v SS .

13
Před 1 rokem
Václav Portl

Portl,opět máš naváto,viď...?

10
Před 1 rokem

V tomto musím dát jednou Kalouskovi za pravdu. Jsme si všichni rovni, ale někteří jsou si rovnější? Někdo se v roce 2019 vrátí do Čech a nelíbí se mu, že má malý důchod?

148
Před 1 rokem

Satan Kalousek se ozval a dezolé kanály se otevřely...všude samá rudá krysa.

16
Před 1 rokem

Jestli byl nebo nebyl disident snad je tak trochu jedno.Pokud pracoval a řádně odváděl do sociálního pojištění,tak ten důchod by měl tak,jako tak průměrný.Pracovala jsem 43 let coby prodavačka, sekretářka a účetní a průměrného důchodu jsem dosáhla taky.Tak na co si ten pán stěžuje dost dobře nechápu.

53
Před 1 rokem
Jana Klejnová

Stěžuje si na to, že mu stát nechce nic dát za celoživotní poustevničení (flákání) někde v buši v Austráli. Proč se nevrátil hned po revoluci a něco dělat?

53
Zobrazit další reakci

Jurečka podlehl prachobyčejnému vydírání...ať chlap předloží pracovní historii za posledních 34 let a pak se teprve máme o čem bavit. Pokud za tuto dobu své zemi nic nepřinesl, nemůže si ani nic odnést. Brnkat na kytaru a broukat si při tom, není práce, pokud neodvádí daně a neplatí sociální pojištění.

25
Před 1 rokem
Ivana Balaštíková

No, podle toho fialového rypáku, na chlast nějakou tu kačku najde vždycky. 😉🤔

10
Před 1 rokem

Důchod za ta léta "práce" v zahraničí jistě nemá, protože to jistě nebylo zcela "košer". Kdyby makal legálně, jistě by jej měl. Mám spoustu přátel, kteří důchod ze zahraničí berou zcela běžně. A pan Kalousek ? Super, super fór. To má úroveň.

38
Před 1 rokem

Vím o případu, kdy úředníci (tedy žádný ministr) chtěli zatrhnout jedné osobě (nešlo o disidenta) pobírání důchodu ze Švýcarska - asi závist. Pomohla paní ombudsmanka Šabatová.

28
Před 1 rokem
Stanislava Tlusta

Jak by to mohli zatrhnout, když to vyplácejí Švýcaři?

55
Před 1 rokem

Mám kolem sebe mnoho lidí, co nemohli za komunismu studovat na škole, pro kterou měli talent, protože jednoduše byli např. z křesťanských rodin a tudíž nedostali doporučení resp. jim do posudků napsali, že se studium nedoporučuje. Také tito lidé byli poškození.. A co matky, které měly hodně dětí, a mají extremně nízké důchody. Prostě lidí, kteří by mohli držet hladovku kvůli nízkým důchodům je opravdu hodně a jsou to lidé, kteří pracovali.

Jen konstatuji, mám také nízký důchod, a tak pracuji, ráda

27
Před 1 rokem

Po emigraci si Soukup hrál na poustevníka, dle toho mu v Austrálii spočítali výši důchodu a my mu máme doplácet za flákání? Znám několik emigrantů,ale žádný nežádá doplácení malého důchodu.

52
Před 1 rokem

Kalousek se bude (doufám, že za svoje!) přecpávat, dokud to s ním nesekne. To je snad jeho nejlepší nápad!

16
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt