Mám obavu, že ten zpěvák undergraundu (omlouvám se, že nevím jak se to píše) dělal, za totáše kulový, v Austrálii druhý kulový a po revoluci třetí kulový. Když může hladový chrápat v zimě ve stanu po 70ti, tak na tom s fyzičkou nemůže být zas tak špatně, S tím Bokem se hledali.
Pane Čivrný, právě ten, kdo se bude flákat na gauči u tv,jak naznačujete,bude na tom z fyzickou kondicí velmi na štíru,oproti tomu,kdo celý život něco dělal.Takže vám ten předpoklad moc nesedí.
Já tohle pořád nějak nechápu. Zákon z roku 2011 toto napravuje. Pokud však člověk neplní podmínky stanovené zákonem pro to, aby měl důchod narovnaný, tak bude někde chyba. A vzhledem k tomu, že těch lidí tolik (dle dostupných informací) není, tak ta chyba asi nebude v zákoně.
Je 34 let po revoluci. Co ti lidé, kteří teď říkají, že mají malý důchod kvůli perzekuci komunistů, dělali? Co například dělal pan Gruntorád, kterému je 71 let, to znamená, že do důchodu odešel před sedmi, osmi lety, před tím, než do důchodu odešel? A proč, pokud měl nespravedlivě nízký důchod, to začal řešit, až teď?
Aby bylo jasno, nezpochybňuji zásluhy a nároky členů třetího odboje, jen mi prostě nejdou do hlavy některé věci a zatím mi je nikdo nevysvětlil a informace jsou velmi těžko k dohledání a když, tak jsou dost jednostranné...
On ten pán říká, že nemá na mysli sebe, ale obecně disidenty.
Pan Kalousek má pravdu. Podle mne disidenti za komunistů brali prachy ze západu v dolarech. Jezdily v mercedesech a nepracovali Byli to Vencovi kámoši. Dnes by chtěli důchody sto tisíc. Na===.
Opravdu disidenti jezdilY v mercedesech? Pokud ano, tak jezdili, ne jezdilY.
A ako je to so štvrtým odbojom? Pokial mám informácie/ zdroj Charta 89 ktoré som si našiel v poštovej chránke/ tak mnoho ludí po 89 ako i po začiatku vojny na Ukraine za svoju politickú inakost/ dobre čítate nieje len inakost dúhová /prišli o zamestnanie alebo sú dehonestovaní rôznymi pseudodemokratickými názvami,sú v práci šikanovaní za svoje názory! Takže štvrtý odboj je už tu a počítam ked to pôjde takto dalej,tak vznikne aj piaty či šiesty odboj! A do akého odboja sú zaradená mlčiaca väčščina čo trpela za minulého a teraz trpí za súčasného režimu? Tak tejto mlčiacej väčšine treba dat názov DEMO LPS/ tzv. demokratické lacné pracovné sily na ktoré režim z vysoka kašle!/
Obě strany dehonestují ty, kteří mají odlišný názor. Osobně neznám nikoho, koho by vyhodili z práce kvůli názoru na Ukrajinu nebo na 5K.
Ti, kterým komunisti zabavili majetky a zničili životy nežijí. Ale je stále mnoho těch, kteří zneužijí svoji neschopnost pracovat!!! Kolikrát budete odškodňovat ty nefachčenka, je 34 roků po sametu. Na důchod je potreba odpracovat 35 roků, co dělali celý život? Já chci odškodnit za zničený život ve společnosti šmejdů(námět pro vládu na další odškodnění)!!!
Cokoliv bych o Kalouskovi napsal , bylo by smazáno . Kalousek byl u všeho a na každého něco ví.
Asi máte nějaké zákulisní informace. Tak se o ně podělte s námi, kteří nemají možnost se k takovýmto informacím dostat.
Pro všechny zdejší chytrolíny a internetové mudrce. Karel "Charlie" Soukup byl kolem své třicítky vyštván z republiky v rámci akci STB ASANACE spolu s Miroslavem Skalickým, Vlastou Třešňákem , Pavlem Zajíčkem a dalšími. Šlo o lidi, kteří se práce nebáli (viz dokument Baráky, Paměť národa) a komunistickém Československu odpracovali poctivě roky práce. Pracovalo se od patnácti, po vyučení, já si to dobře pamatuju. Tudíž mají, pokud jim to komunisti vůbec umožnili, opracováno minimálně 10 let na důchod. A o to tady, vážení, kráčí. Vaše kecy na tyhle statečné lid si nechte od cesty .....
Pokud odpracovali 10 let tak jim ze zákona poskytnutí důchodu ani částečného u nás nenáleží. Pokud pracovali v jiné zemi a podíleli se danové povinnosti na sociálním pojištění, musí si zažádat o starobní důchod v té zemi, ve které pracovali , KDY SOUČASTÍ ZADOSTI bude potvrzená doba odpracovaných lét v naší republice jednotlivých zaměstnavatelů, tedy doba, která bude započítána do celkové doby zaměstnání jak u nás tak i v zahraničí.
Tentokrát s panem Kalouskem kupodivu souhlasím. Je třeba zjistit, jestli ti lidé, co se prohlašují za disidenty mají na nějaké bonusy nárok. Vyšetřit a vyšetřit, nevěřit a nevěřit. Aby to nebylo, jako s tou jednou církví, která se založila po roce 1989 a byl jí přidělen nárok na restituce.
Aby ses z těch disidentů nepo...
Jinak si nacpi plný měch až to v tobě praskne, žádná škoda nebude.
Přesně tak,dát mu nažrat fazolí až to ožralé prase pukne.
Co to je za kocourkov. Pan Kalousek tvrdí, že jim v roce 2011 byl dorovnán průměrný důchod, tak kde je ta pravda, když dotyční tvrdí něco jiného?