Nejstaršího bratra komunisti nepustili na VŠ a musrl dělat elektrikáře.
Prostředního bratra nepustili na střední zemědělskou školu a musel dělat automechanika.
Jaké odškodnění dostanou oni?
Špatně vybraná rodina. Eletrikář , dnes premiér, zemědělec, dnes ministr soc, věcí. Znám odbojáře, kradl auta a tvrdí, že byl odbojář, prý kradl auta komunistům, aby nemohli jezdit na schůze. Není čas, již toto neřešit, času bylo dost, pamětníci odchází. Kdo se dnes doví, jak to skutečně bylo. A odbojáři, jsem starý, pamatuji si, ale kde se najednou tolik odbojířů objevilo?
já bych doporučila hladovku celého národa. Státní rozpočet bude přebytkový a vláda může rozdávat Ukrajincům co hrdlo ráčí.
co by ti zradci vlasti jeste chteli..duchody jako lide co tu dreli a zvelebovali republiku...oni tak zvani disidenti venku za hranicemi vydelavaly pro cizi staty a ted by chteli duchody tady ..hnus co si dovoluji
správně soudruhu ! Samozvanci a nekalé živly, kteří podkopávali výsledky nadšené masy pracujícího lidu !!! Vyčistěte si uniformu Lidových milicí do rakve !
No super,česká ekonomika je tam kde je a většina lidí ,kteří tady noprmálně pracovali mají malé důchody a zase budeme rozdávat.Už vidím ty rozhořčené komentáře,ale nezlobte se ,pán Kalousek už jednou rozdal církvím tak proč nerozdávat dál .
Myslí,m, že dokonce "předseda" nějaké významné pozice v OSN si v novinách stěžoval, jak má malý důchod.
Zapomněl ovšem dodat, kolik bere jako důchod ze zahraničí.
Takže rada: Finanční úřad a't přezkoumá také příjmy a pak ať se rozhodne.
Aď sý vezme důchod z Austrálie tam nemakal a nic neplatil na stará kolena jede dom ad mu platí stát on byl disident
Mamlas...Kdo? ...MF
Souhlasím s tvrzením pana Kalouska, podle v létě také stanovat před Jurečkou, snad nám dorovná důchody jako těm před námi a nebudeme muset dokladovat kde a za kolik jsme pracovali a scháněli se po dokladech. Proč jedni musí a druzí né. Máme tady několik různých metrů na posouzení.
Co s tím můžeme jako jedinci udělat a budou nás vůbec vnímat. Nebo nad odstraní jako nevhodný hmyz?
Jak se máme bránit těmto různým přístupům. Máme my ostatní vůbec šanci. Co vy na to.eva
Disidenti budou tak dlouho řvát a vydírat, až si to vyřvou. Nedala bych jim nic, měli dost času pracovat, ale jsou to netáhla.
Na tebe je škoda slov ! Ty by jsi jistě tleskala na popravách co zařídili tvoji soukmenovci komouši. Je mi líto, že žiju ve společnosti bestií jako jsi ty. Mělo to v roce 1989 dopadnout líp a ne tak sametově, už bych tě nemusel poslouchat a neotírej se svou tlamou o slušné lidi ! Je vás tu přítomno povícero, proto je ta naše realita taková jaká je. Zalez pod peřinu a dej pokoj.
Především tu jde o morální postoje, které disidenti obhajovali.
Nikdo by neměl podceňovat ničí utrpení a pronásledování a také
nemožnost studovat nebo dělat práci, na kterou mám talent.
Každopádně by to chtělo trochu více úcty k člověku jako takovému a trochu
více empatie a umění jednat s lidmi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Páni mocipáni
si neuvědomují, že jednají především s člověkem, neustále se zvyšující arogance moci (zvláště pak od ministra práce a sociálních věcí pana Jurečky)
přestává být snesitelnou.
Tak jsem nikde nenasel jake mel pan Gruntorat vzdelani,jen ze pracoval jako zednik nebo topic a je asi samozvany spisovatel nejakych slatanin,ktere i sam sobe vydal.V zahranici nikde nebyl.
Ovšem tady nejde o Gruntoráda ale a p. Soukupa, za jehož nárok drží hladovku, a který se v roce 2019 po 37 letech z Austrálie vrátil do Česka a chce průměrný důchod.
Odkaz