Kalousek jako vždy perfektní. Málokdo v této republice mu sahá alespoň po kotníky. Škoda, že se již ve vyšší politice neangažuje.
Akorát mazal sobě a svým kámošum,lidovej vyprávěč.
Kalousku v Karviné je také hodně Romů disidenů zkusím je poslát do Prahy.Za komoušů byli závřeni údajně nechtěli pracovát pro komouše.I za ně drž protestní jedlovku.
četl jsi vůbec článek?
nebo lépe- chápeš psaný text ?
Jsem s Vámi. Už jsem něco takového zahájil dříve, ale bylo mi řečeno, že se přežírám. Teď to aspoň mám jak zdůvodnit.
Pane Kalousku,vy a vaši kamarádi z politiky a opozičních stran tehdejší vlády ,by měli vyhlásit JEDOVKU a dobrovolně obevzdat nakradený majetek a odejít z tohoto světa na věčnost
Přej a bude ti přáno.Hlupáku
Ale no tak, pane Kalousek, my vás přece známe, ne? Nebude to až tak "jedlovka" jako "chlastačka". Nic proti tomu, váš mozek funguje stále dobře. A kauza je také na té správné straně.
Já, nepochopila proč by mě mělo zajímat a měla bych /nebo společnost.../ konat, že se něk!o přejídá?! Každý je za sebe zodpovědný! Politik, byť bývalý, svépravný.
Jestli se Jurečka přidá ke Kalouskovi s tou jedlovkou, tak nám chudák praskne. Jinak má pan Kalousek pravdu.
V tom případě porovnejte důchody všem,kdo kvůli třídnímu původu nemohli tehdy studovat.
Kdo byl hloupý tak se vymlouvá na komunisty a takový by nevystudoval ani dnes
No vida, co dokáže jeden zanedbaný potížista z té správné strany barikády... To máme ale férovou demokracii..
Kalousek jako většinou trefil hřebíček na hlavičku. Docela nám v politice chybí.
Souhlas