Z luxusního apartmánu v Quataru to holt borci z Hamásu netrefili.
tak džihádistický trollí farmy se teprve rozjíždějí takže buďme tolerantní 🙂
Hamás absolvoval kurzy lhaní u rusáků. Jeho fandové položí i život za takové “pravdy”. Stejně jako naši frustrovaní rusákofilní dezoláti.
..stejně jako celou akci hamásu, tak i dodávky fotomateriálu řídí moskva.
Tak hamas jsou jen o neco chutrejsi opice ale tohle je uz moc 😄
Pokud skutečně mají toho "izraelského generála", neměli by váhat s popravou. 🙂)))
Hamáské propagandě se asi "pomíchaly" foto? Nebo chtějí další peníze z Kremlu?
No, je vidět, že si Hamáss nechal od Putina poradit dobře, taky lžou, až jim padají baráky a ten ruský rukopis teroru se taky nedá zapřít! Odpad lidstva, oboje, jak Hamás tak Rusko!
Pokud vím, tak byli minulý týden na poradě v moSSkvě a tam jim jistě kvalitně poradili. 🙂🙂🙂
ruSSáci už mají tyhle eskapády nacvičené, ale že to dají jako své know-how spojenci, tomu se mi nechce věřit. Leda, že by si doposud ruSSáci fakt mysleli, že všechno jde podle plánu .🙂🙂🙂
Někteří čtenáři jsou asi duševní masochisté, přečtou si Forum24 a pak se mohou přetrhnout v diskuzi a plivat jedovaté sliny na autora článku. Moje rada, čtěte Sputnik, tam najdete své lživé informace a neotravujte slušné lidi tady v diskuzi. Děkuji....
Tak brát fórum 24 za věrohodné zpravodajství 👏👏👏😅👍A na Sputniku jsem také nikdy 😉😅 Takže se dočítám lživé zprávy zde 👍😅A že rudou totalitu 🤮 Jste vyměnil za Modrou liberální Totalitu 🤮 je do nebe volající a proto vám gratuluji a jen tak dál, omlouvám se za můj slovník a názor, ale je tomu tak. Mějte se krásně a Opatrujte se 🍀 a nechť si lidé napíší svůj názor a pokud si to nepřejete, stačí mě opět nahlásit a odstranit a můžeme tomu říkat demokracie a svoboda slova 😉 s pozdravem Bravenec Zdeněk
Zvláštní, že jediný zdroj, který tuhle informaci přináší, není zdroj Hamásu, ale zdroj v ukrajinštině...
A Věruško, tohle víte jak??
Monitorujete všechny zdroje na světě?!? 🧐