Vondráček nezaútočil, ale řekl naprostou pravdu o premiérovi.
Tím kkašparem je u mne ta ubohá hokejová legenda, která
také mená nárok někoho napadat.
Ty budeš tak maximálně legenda na pracáku 😄
Tak už druhá osoba, která hrála dobře hokej, ale v občanském životě nula. Tak by se měl Hašek a Hrdina vzít za ruce a jít do pryč. Zase dva vyžírkové, co by chtěli jít do politiky, ale nemají na to. Takových vyžírků tam je dost.
To si asi Vondráček nadělá do kalhot, když ho kritizuje řadový občan jménem Jiří Hrdina. A co ho určitě mrzí ještě víc, že to vydalo "nestranné" F24.
Velmi komické když naš premier vyprávět o pravdě, podle něj nejsou pravda ani statistická data.
Je az k podivu kolik lidi presne vi co a jak bylo, mam pocit ze tam pracovali vsichni a nyni se to snazi hodit na par jedincu🤣🤣 meli byste se podivat kolik stavajicich umelcu a jinych je na seznamu. At je seznam zverejnen.
Stačil mi nadpis a už jsem věděl kdo se tak vyjádřil. Co ten člověk má v hlavě místo mozku.
Z puku kostku...
Podle vývoje situace na Ukrajině naši kluci půjdou hájit demokracii se zbraní v ruce a my se budeme dohadovat jestli Andrej Babiš spolupracoval se státní bezpečností nebo ne.
Bohužel je to prorusky Šváb, z maslem na infantilni hlavě.
Hrdina je už stejně trapný jako Hašek. Kde se to v tom našem milovaném hokeji bere. Asi to budou časté otřesy mozku a rány pukem.
No tak tito dva pan Hašek a pan Hrdina velmi mnoho pro ČR udělali a co jste pro tuto republiku udělal Vy?Vážený pane jste pouze a jedině ubohý šašek a pánům které tady dehonestujete nesaháte ani ke kotníkům.Víte někdo je možná zraněný po nárazu pukem,ale jak je možné,že Vy jste žádný náraz neutrpěl a přeci jste jenom Honzík Lívanců!Nic si s toho nedělejte lékařská věda a výzkum léků jde rychle kupředu a možná se povede na Vší dignozu najít lék.Ten lék bude důležitý neboť
je Vás docela velká množina.Bohužel něco se s tím musí udělat.
Alkoholik Vondráček. Advokát lichvářů a podobného odpadu 😂
Raději bych byl alkoholikem nežli místopředsedou vlády, který jde za zábavou s účastí stovek vládních úředníků ve vládní budově, zatímco
z budovy Filozofické fakulty vynášeli ostatky deseti zavražděných studentů. Kdopak z těch dvou by byl pro Vás pane Janatka přijatelnější jako kamarád!!??