Pane Hrdino už si užívejte důchodu hokejista jste byl dobrej ale už držte hubu vy peníze máte ale co čeští občané to vám nedochází
V tomhle případě se trefil.
Je vtipné jak má vypadat, že na twitter píše Babiš. Babiš, který neumí mluvit slovensky, natož česky by asi těžko napsal větu spisovně natož celej odstavec 🤣🤣🤣
Hrdina taky začíná být chytrý jako rádio ,před lety mi byl sympatický, ale to už se dávno vytratilo. Podobně agresivní a sprostý jako Hašek.
Fojtíková, vás přepadla zimnice nebo ještě něco horšího, že za své projevy nezodpovídáte z důvodu nějaké záludné nemoci?
Když byl ve Frýdlantě na turnaji tak se snažil zpívat do mikrofonu směrem k Vančurovi, v ruce Radegast, trapné a nechutné.
Tak to musíme uznat, poslední dobou mají hokejové legendy, moudra na rozdávání. Jejich potřeby a pocity jim brát nechci. Ať si.🤣😁😁
A což tak, kdybyste pane pisálku se zeptal třeba pana Jiřího Holíka, jaký on má názor na tohle žvaněni pánů Hrdiny nebo Haška?
Hrdina ten vždy kam vítr tam plášt to je hrdina.
Možná je kašpar a opilec, ale určitě není z těch kteří si před svatou krávou jakou je parlament sedali na zadek
Asi taky dostal pukem jako Hašek.Komediant č.2.Za komunistů držel hubu a byl rád,že je rád.
Copaj jste pane Vojtížku za komunistů dělal Vy.že by taky donášel když to tak dobře znáte,jistě jste byl také velice rád ,že jste měl pokoj,co!!!Znám to z praxe .jeden velký kolaborant ,když jsem po čase přijel abych se podíval jak žijí bývalí kamarádi,jsem zjistil,že byl velký komunista.Proč nééééééééé vždyť hroší kůže je vždy dost odolná!!Bohužel moje zkušenosti z okupace.Válka je fakt prevít.
To vlastně má Babiš docela malý zadek, když si člověk vezme, kolik tam je zavrtaných straniků.
Spíš velky podle jeho volicu.
Vondráček zvaný mlátička by měl mlčet a né brát poslanecký plat. Je to lump.
Tenhle nebyl mlátička, ale právník-vymahač firem, půjčujících s lichvářským úrokem. Takže zhruba podobný "charakter".