1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 6 měsíci

Pane Hrdino už si užívejte důchodu hokejista jste byl dobrej ale už držte hubu vy peníze máte ale co čeští občané to vám nedochází

30
Před 6 měsíci
Zejdlikivan Zejdlik

V tomhle případě se trefil.

10
Před 6 měsíci

Je vtipné jak má vypadat, že na twitter píše Babiš. Babiš, který neumí mluvit slovensky, natož česky by asi těžko napsal větu spisovně natož celej odstavec 🤣🤣🤣

14
Před 6 měsíci

Hrdina taky začíná být chytrý jako rádio ,před lety mi byl sympatický, ale to už se dávno vytratilo. Podobně agresivní a sprostý jako Hašek.

11
Před 6 měsíci
Marcella Fojtíková

Fojtíková, vás přepadla zimnice nebo ještě něco horšího, že za své projevy nezodpovídáte z důvodu nějaké záludné nemoci?

8
Zobrazit další 2 reakce
Před 6 měsíci

Když byl ve Frýdlantě na turnaji tak se snažil zpívat do mikrofonu směrem k Vančurovi, v ruce Radegast, trapné a nechutné.

26
Před 6 měsíci

Tak to musíme uznat, poslední dobou mají hokejové legendy, moudra na rozdávání. Jejich potřeby a pocity jim brát nechci. Ať si.🤣😁😁

4
Před 6 měsíci
Fera Šohajík

A což tak, kdybyste pane pisálku se zeptal třeba pana Jiřího Holíka, jaký on má názor na tohle žvaněni pánů Hrdiny nebo Haška?

1
Zobrazit další reakci
Před 6 měsíci

Hrdina ten vždy kam vítr tam plášt to je hrdina.

17
Před 6 měsíci

Možná je kašpar a opilec, ale určitě není z těch kteří si před svatou krávou jakou je parlament sedali na zadek

2
Před 6 měsíciUpraveno

Asi taky dostal pukem jako Hašek.Komediant č.2.Za komunistů držel hubu a byl rád,že je rád.

17
Před 6 měsíci
Milan Vojtisek

Copaj jste pane Vojtížku za komunistů dělal Vy.že by taky donášel když to tak dobře znáte,jistě jste byl také velice rád ,že jste měl pokoj,co!!!Znám to z praxe .jeden velký kolaborant ,když jsem po čase přijel abych se podíval jak žijí bývalí kamarádi,jsem zjistil,že byl velký komunista.Proč nééééééééé vždyť hroší kůže je vždy dost odolná!!Bohužel moje zkušenosti z okupace.Válka je fakt prevít.

1
Před 6 měsíci

To vlastně má Babiš docela malý zadek, když si člověk vezme, kolik tam je zavrtaných straniků.

9
Před 6 měsíci
Ivan Bohuslav

Spíš velky podle jeho volicu.

Před 6 měsíci

Vondráček zvaný mlátička by měl mlčet a né brát poslanecký plat. Je to lump.

13
Před 6 měsíciUpraveno
Šikula Zbyněk

Tenhle nebyl mlátička, ale právník-vymahač firem, půjčujících s lichvářským úrokem. Takže zhruba podobný "charakter".

5
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt