1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 6 měsíci

No, že Hrdina žádný hrdina není, to samozřejmě pamětníci vědí! Když si připíjel s Husákem, Štrougalem a Himlem, ani se nečervenal! Dnes dělá ze sebe blba!!

9
Před 6 měsíci

Psycho!!! Babiše řeší, ale Pávek je jim jedno!!! Pak se v tom vyznejte. Jsou to chudáci...😱🫣

13
Před 6 měsíci
František Hora

Chudák jseš hlavně ty , srovnáváš nesrovnarelné.🤣🤣

8
Před 6 měsíciUpraveno

Ondráček se hodí jen na pionýrský tábor! A i tam by měl problémy s kázeňskými předpisy!!!! Okresní kašpárek! 🙂

18
Před 6 měsíci

Pojďte si chvíli hrát dětskou hru ty jsi estébák, já jsem estébák, president nic, babiš všechno. Jak se říká u blbejch na písečku.

18
Před 6 měsíci

Hrdino, chlapče, ty už ten rozum asi nedostaneš. Hokej skončil a vybereš si takhle blbou zábavu.

32
Před 6 měsíci
Zdeněk Brentner

Když u nás může být premierem slovenský lhář,zloděj estébák Bureš,tak proč by pan hokejista Hrdina,který nikdy nikoho nanapráskal,nemohl veřejně vyslovit svůj názor?

5
Zobrazit další 4 reakce
Před 6 měsíci

Pan Hrdina muže akorát být zticha a šoupat nohama.Hrát hokej možná umí ale jinak nula

19
Před 6 měsíci
Jan Červenka

a ty jednička Honzo

1
Před 6 měsíci

Člověk který se podílel na ožebračování lidí, kteří za bagatelní pohledávky přišli o dům s následkem smrti, by měl zalézt hodně HLUBOKO.

5

Ale pěkně se nám to vybarvuje..Je třeba si pamatovat..

1
Před 6 měsíci

Hrdina zase boduje,už neví jak se ukázat,raději zalez do díry Hrdino

21
Před 6 měsíci

Tam ať si pán hrdina užívá důchodu a neplete se dověcí do čeho mu nic není. Trouba.

8
Před 6 měsíci
Oldřich Večerka

Tady se slezla banda chudáků, kteří za toho blba plivají na našeho úspěšného sportovce.Je mi vás líto🙈🙉

2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt