No, že Hrdina žádný hrdina není, to samozřejmě pamětníci vědí! Když si připíjel s Husákem, Štrougalem a Himlem, ani se nečervenal! Dnes dělá ze sebe blba!!
Psycho!!! Babiše řeší, ale Pávek je jim jedno!!! Pak se v tom vyznejte. Jsou to chudáci...😱🫣
Chudák jseš hlavně ty , srovnáváš nesrovnarelné.🤣🤣
Ondráček se hodí jen na pionýrský tábor! A i tam by měl problémy s kázeňskými předpisy!!!! Okresní kašpárek! 🙂
Pojďte si chvíli hrát dětskou hru ty jsi estébák, já jsem estébák, president nic, babiš všechno. Jak se říká u blbejch na písečku.
Hrdino, chlapče, ty už ten rozum asi nedostaneš. Hokej skončil a vybereš si takhle blbou zábavu.
Když u nás může být premierem slovenský lhář,zloděj estébák Bureš,tak proč by pan hokejista Hrdina,který nikdy nikoho nanapráskal,nemohl veřejně vyslovit svůj názor?
Pan Hrdina muže akorát být zticha a šoupat nohama.Hrát hokej možná umí ale jinak nula
a ty jednička Honzo
Člověk který se podílel na ožebračování lidí, kteří za bagatelní pohledávky přišli o dům s následkem smrti, by měl zalézt hodně HLUBOKO.
Ale pěkně se nám to vybarvuje..Je třeba si pamatovat..
Hrdina zase boduje,už neví jak se ukázat,raději zalez do díry Hrdino
Tam ať si pán hrdina užívá důchodu a neplete se dověcí do čeho mu nic není. Trouba.
Tady se slezla banda chudáků, kteří za toho blba plivají na našeho úspěšného sportovce.Je mi vás líto🙈🙉