1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Ale co naplat, spousta lidí je stále schopna udělat i nemožné, jen aby se nemusela chovat svobodně 🙂

Před 1 rokem

Jedná se o naprosto skvělý text bohatý na hluboké a zároveň srozumitelné a nesmírně užitečné myšlenky. Číst ho byl pro mě intelektový svátek a radost. Navíc je velmi inspirativní i pro mou vlastní myšlenkovou práci. Tedy: VELKÉ DÍKY pane Krausi.

1
Před 1 rokem

Historie ale říká, že ten Západ si nás vždy jen potřeboval podmanit a pak to stálo tisíce mrtvých a těšili jsme se, až ti hloupější z východu nás osvobodí!

7
Před 1 rokem
Karel Janouškovec

A to historii Vám vyprávěly soudružky učitelky, Vy tisícemrtvých!

2
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

A že se nikomu do toho "zlatého" demokratického klubu nikomu nechce.....A ten kdo ho poznal a zažil jeho pravidla,tak s něj raději utíká a snaží se raději o spolupráci s Ruskou federaci.....Více já 60% obyvatel planety vasi západní "demokracií" odmítá - proč asi???

3
Před 1 rokem
Lubomír Mahdalík

A že se nikomu nechce přestěhovat do toho asijského chudobince, včetně našich čackých kremloonanistů. Není to divné?

3
Před 1 rokem

Forum 24 je novinářský superbrak. Ani jsem to nečetl, jsem na papsavce alergický a mohlo by to rozhodit mou duševní pohodu.

7
Před 1 rokem

No nazdar,"otevřený klube"!Jaká je to naivita.Afrika + Střední východ se do něj asi těžko vejdou.Neřežme si pod sebou větev a nekopejme si hrob.

2
Před 1 rokem

Zdá se, pane Krausi, že se (až na trefný komentář paní Metelové) pokoušíte margaritas ante porcos iacere. Nevadí, čtou to i jiní.

Před 1 rokem

Tak západ už není klub svobody. Už se smí říkat jen něco.

5
Před 1 rokem
Ivona Metelová

Proti rusku je to procházka růžovým sadem.

8
Zobrazit další 3 reakce
Před 1 rokem

Svět, kde si , Orwelův román, bere za návod k řízení, není normální.

Před 1 rokem

Klub svobody? Aha, Fórum.

2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt