Jedinej kdo vydělává na této válce je pan Zelenskyj, chodí a somruje po světě o peníze a materiál a zatim jeho majetek astronomicky roste . Takto se přece člověk jež hlásá ostatním morální hodnoty nemá chovat ! Místo aby svůj majetek dal příkladně ve prospěch obrany svého lidu , tak si nakupuje a zhodnocuje v této době nesmysli jako by se nechumelilo. Nebo se pletu že investuje vlastní peníze do ochrany jen svého majetku (i ve světě) než do ochrany svého národa který umírá údajně v první linii někde v zákopech ? Co je v tuto chvíli důležitější sídlo v zahraničí a nebo lopaty a krumpáče do zákopů ? Pane Zelenskyj ,co je pro vás důležitější - nákup nemovitostí v zahraničí nebo nákup zbraní na obranu vašeho lidu a proč nejdete všem příkladem a nezbavíte se nejdříve vlastního luxusu ? My už vám totiž nechceme financovat vaší trafiku !!!
Odkaz
Jenže tyhle šmejdi se svých majetku nikdy nezbaví.Raději obětují tisíce lidí.
Tak když je to pro ukrajince tak ti se tam ani nevejdou.A když bude hovořit Pávek tak možná opráší i ruštinu když studoval pro KGB.
Máte v hlavě pěkně vymeteno, ale mozek tam není.
Zelensky žádal Ukrajince k návratu domů. Předpokládám, že řečníci na podiu vyzvou Ukrajince k uposlechnutí této výzvy. Jejich vlast je potřebuje nejvíce.
Já ty lidi vůbec nekritizuju za to, že řada z nich do té války nechce, třeba ji “nepovažují za vlastní. “ Druhá věc je, že kdyby se jich opravdu většina sebrala a šla tam, tak se to poměrně výrazně odrazí v řadě povolání ve velkém nedostatku pracovníků.
Konečně se probral Milion chvilek? Bordel doma jim nevadí a teď vystrkují rypák. Je vidět o co jim jde a kdo je platí.
Máte pravdu . Jsou zalezli pod zemí a jenom čekají na příležitost jak zase plivat jedovatou slinu.
Já nejdu .
Ani já.
ukrajinci za vás umiraji ,radši zaplntě ukrajinské bojistě víc jim tim pomužete.
Tim že se sejdete v praze a vezmete si vlajky jim moc nepomužete ukrajinci nemaji lidi snižuji mobilizačni věk.
Mluvit bude Pekařová Světrova,vykukebec Rakušan,Lipanek,i Nuttelak. To bude semafor divadlo
Co řekne Fiala na to shromazděni? Na zitřejši sjezd JZD v Praze už nalepku našel
pro obrovský zájem budou přistavené nákladní automobily hned odvážet na frontu.
Značka:"Vlastní výzbroj , oblečení a patrony s sebou"
Fórum24 a Milion chvilek může jít vpřed. Nevidím důvod k nějakému veselí,že tu pořád jsou a hlavně jich tu je hodně, když je vidím ty mladé jak se promenáduji po Praze, mladí chlapi, je mi šoufl,proč nejsou u nich,proc nebojují?
A vy je půjdete ještě oslavovat,za to co tu předvádí