1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Že by šli demonstrovat raději přímo do Kyjeva nebo dokonce do Moskvy, to by spíš ukázali Ukrajincům, jak jím na nich záleží a jak za nimi stojí. To si snad myslí, že když budou mávat jejich vlajkami, že tím zvrátí válku? Když demonstrují čeští občané za svá práva a proti vládě, tak to nahoře nikdo nebere vůbec vážně a mají z toho nakonec srandu nebo je nazývají dezinformátory, tak proč si někdo dělá nějaké iluze, že takové demonstrace někomu nebo něčemu pomůžou. To spíš organizátoři (nejspíš chvílek) doufají, že na to dostanou zase nějaké sponzorské peněžní dary, aby mohli dál nějak fungovat.

28
Před 1 rokem
Milan Pucok

Pane Milane napsal jste to výstižně a pravdivě. Zase bude sbírka pro ty chvilky. Většina peněz jde prý na jejich platy psali minulý týden. Za dobu své existence prý vybrali již 100 milionů také psali minulý týden. Možná peníze docházejí. Snad z těch darů platí řádně daně. Nebo to FÚ ignoruje?

8
Před 1 rokem

Ukrajinci tak maximálně brání své území , ale že by šli dobrovolně umírat za ostatní státy v Evropě to je dobrá pohádka. Už teď tam bojuje plno žoldáků na obou stranách samozřejmě pro peníze, UA a Evropu mají nejspíš u zádele.

Kdo měl rozum vzal roha .

161
Před 1 rokem
Michal Pešek

Jakej je rozdíl mezi "žoldák" a "žoldnéř" ? Dokáže už někdo konečně odpovědět???

16
Před 1 rokem

Až zjistíte že to bylo jen divadlo tak si budete drbat hlavy.

Teď budeme rozdávat a v roce 2027 až dorazí válka do naší země tak na naší obranu nám bude materiál chybět. Pan Pavel by si měl uvědomit že v době válečných konfliktů je na prvním místě naše země , naši občané a nikoliv Ukrajina kde je každý druhý propleten s ruskými kořeny . Někdy mě to připadá , jako nějaké Rusko-ukrajinské divadlo jak vysát ze západu co nejvíce materiálu , financí , nadšenců a až nebudeme mít s čím bojovat tak sem opět tito rudí bratři vlítnou , ostatně nebyla by to první a ani poslední jejich společná taktiziujici zrada vůči západu i za cenu menších divadelních obětí. Navíc, kolik těch bojeschopných Ukrajinců se v tuto chvíli pohybuje po EU a proč nebojují u sebe doma za svou vlast v tváří v tvář proti údajnému nepříteli ? Proč jsou roztrkaní po celé EU jako nějací agenti před invazí ? Nevěřte všemu co vám nabulikují, buďte na pozoru !

154
Před 1 rokem
David Hrbáček

Naprosto s Vámi souhlasím. Totéž říkám už od začátku. Nevěřím jim ani dobrý den. 👍

82
Před 1 rokem

Účast dezolé ale pro nízký intelekt odpadá. Nebude tam Rajchl, Vrábel ba ani Peterková. A komoušové a podobná verbež tam také nebudou mít petiční stánky, takže se vyprázdněte alespoň tady. Ty vaše příspěvky jsou rajskou hudbou v nedělním podvečeru.

46
Před 1 rokem
Jiří Mimra

Přesně

7
Před 1 rokem

Milión chvilek se probudilo, ale né kvůli našim lidem.Hodně smutný představení . Marně přemýšlím koho jste si zvolili na hrad , čí je to vůbec prezident?

177
Před 1 rokem
Irena Tomanová

Souhlasím 👍

4
Před 1 rokem

Já myslel, že Milion chvilek už těch milion chvilek demokracie dostala od nové vlády a že ji to stačí k plné spokojenosti. Asi to nebude pravda. Oni jsou pořád na telefonu jako pohotovost u hasičů.

71
Před 1 rokem
Jozef Balušík

A kdo to platí?

4
Před 1 rokem

Poseroutkové , já kdybych něčemu fandil , tak vezmu samopal a bojuji , tak jsem to dělal v Jugoslávii , ne demonstroval to je pro ženy , co zbabělci u počítače gerojové sláva Ukrajině , máte plné kalhoty , šup na front , ne u počítače jsem hrdina , a na Václaváku , kde my nic nehrozí.

53
Před 1 rokem

jako správnej dezolé si dovolím organizátorům ukázat vztyčenej prostředníček, ahoj hoši

22
Před 1 rokem
Vladimír Zapletal

Já taky...

7
Zobrazit další reakci
Před 1 rokemUpraveno

Dobrý den, kdo tam Nepůjde tak bude proruský (a další moderní názvy)asi tak to myslí chciválkové ale já zůstanu raději pracovat pro tento stát ČR.🇨🇿✌️

63
Před 1 rokem

Každý, hurá Ukrajina, prosím, at se přihlásí k mobilizaci , jinak je považován za zbabělou krysu. I ženy , třeba ošetřovat raněné a týlové zabezpečení je potřeba každou ruku , aby bylo dosaženo nemožného a to je porážky Ruska..

47
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt