1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Doufám, že udělá nějaký odborník rozbor podepsaného dokumentu ministrem Rakušanem. A uvede jasně, zda se jedná o poškození zájmu České republiky. Protože neustále šetření na úkor občanů ČR a následné rozhazování peněz politiky je nemravnost. Důchodce vyloženě okradly a teď jejich, dle mého názoru zasloužené peníze rozhazují plnými hrstmi. Ale snad se voliči před blížícími se volbami zamyslí. A nebudou se řídit sliby mi to budeme dělat lépe, máme na to odborníky. Vláda vytvořila celé nové ministerstvo pro evropské záležitosti, které nedokáže udělat rozbor jedné smlouvy s EU o migraci není schopno říci co nás to bude stát a co to vůbec pro občany ČR znamenat. Zatím jediná informace co od vlády máme je, že musíme šetřit krom politiků ti si peníze zaslouží, tiché víno neobsahuje alkohol, musíme být solidární, protože máme levné léky tak nejsou a nebudou, důchodci si důchody nezaslouží zvedat se budou pouze renty prezidentů. Státní zaměstnanci by si zasloužili snížení platů, ale protože nevíme kteří, tak je nesnížíme atd.

20
Před 1 rokem

Tak jsem mírně popsal realitu s uprchlíky v Německu i malinko ve Svedsku a soudruh cenzor to smazal. Kdo chce vědět pravdu, protože TV ani tisk to neřeknou, tak navštivte třeba Chemnitz a zeptejte se místních. Přestane vás zajímat zda Dvořák nebo Vondračwk.

7
Před 1 rokem
Pavel Hraba

Právě proto by nás mělo velmi zajímat,

jestli měl Dvořák pravdu a jestli Vondráček nelhal...

Zobrazit dalších 5 reakcí
Před 1 rokem

Evropa je jako jeden velký dům. Partaje jsou jednotlivé země. Střecha je v háji a do horních bytů zatéká. Řeší se to lavory na zemi. Když už je jich hodně, roznášejí se do dalších bytů. My pokud nebudeme chtít lavory plné vody, tak budeme přispívat na nákup nových lavorů. Jak toto může trvat dlouho? Nastane okamžik, že už budou vyplavené všechny byty. Nebylo by jednodušší opravit střechu?? Jinak řečeno zarazit migraci. Evropa není nafukovací a rozdělování migrantů po Evropě nic neřeší.

29
Před 1 rokem

Klid lidi, zadny migranti u nas neohrozí , co by u nas delali . Jsme zem plna chudoby a naprdlých, zapšklých lidi , každý normální se nam vyhne širokým obloukem.

Navic zde zije 60% lidi s IQ< 80, ktery věří , že české národní zájmy a ochranu pred migranti nejlip zajistí polojaponec a Slovák 🙈

49
Před 1 rokem
Đoni Juras

Někde jsem četla, že čím nižší IQ, tím vyšší míra arogance a povysenosti. To by na vás, Jurasi, sedělo..

15
Před 1 rokem

Ten Vondráček, který se státními poctami jezdil na okupovaný Donbas a když se vracel z ruské návštěvy, tak byl opilý, že ani nevěděl, co tam podepsal? S Babišem a Zemanem tu cpal náš stát do Ruska a Číny a teď tu bude něco říkat?

180
Před 1 rokem
Jitka Heděncová

Přestaň votravovat s Rusákama, co se mezi sebou řežou, tohle se týká nás - Čechů.

108
Před 1 rokem

Takovou interpretaci jakou má vlastizrádce Rakušan může přijmout jen bezmozek. Logické je, když se potápí loď, protože jsou v ní díry, tak kupovat čerpadla na odčerpání vody a nesnažit se ucpat ty díry. Když se chce, tak to jde. Ale ono se nechce.

46
Před 1 rokem

Tak jsem myslel,že větší hlupák než byl ministr Nekula,ve vládě být nemůže.Musím se upřímně panu Nekulovi omluvit,jsme země neomezených možností v překonávání hranic blbosti.

65
Před 1 rokem

Sledoval jsem to a žasl, jaký slovník používal dement Dvořák, kde jsou sliby jak pětikolka změní politickou kulturu k lepšímu, slovník politiků vylepší na patřičnou úroveň a místo toho urážky, vykřiky dementa ze stan, argument žádný ale plná huba sprostost - té nové politické kultury ordinované pětidemolicí...

8
Před 1 rokem

Babiš ale kontroval, že po prostudování dokumentu výjimku v textu nenašel. Přijetí migračního paktu kritizuje jak hnutí ANO, tak SPD. Není problém spíš v tom, že jak pravil minulý šéf Německého úřadu pro ochrany Ústavy NSR, že je zájem na migraci do EU.Jinak by to vypadalo jinak. Taky byl ze dne na den suspendován.

23
Před 1 rokem

Jsem zvědavá kolik si naši politici vezmou domu těch migrantů.Nebo kolik si vzali Ukrajinců,asi nikdo ze?

44
Před 1 rokem
Petra Krch

Ten pakt je o tom, že se zadní migranti premistova nebudou. Ale to byste musel mít mozek v hlavě a ne slepé věřit Babišově nohsledum Voračkovi s Vildumetzovou

13
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt