1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Vondráček si už vylil mozek opravdu slušně. Střizlivého jsem ho neviděl ani nepamatuji. Blábolišové z ANO, to je fakt jen pro bezmozky.

28
Před 1 rokem

Tak fajn.

Kdo z diskutujících má text dohody k dispozici a kdo mele svou/cizí bez "něj"?

Srdíčka prosím od těch, kdo jej mají k dispozici a ostatní emotikony od těch, kteří jej k dispozici nemají.

1
Před 1 rokem

A má pravdu p. Vondraček

127
Dana Rafajová

Všimli jste si , že p.Dvořák už se necítí být občanem ČR , ale je prý Evropan. Tak takoví lidé zastávají zájmy našich občanů v EU a nominovala je tam 5demolice ! To je normální vlastizrada !!!

133
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Rakušan je vlastizrádce.

61
Před 1 rokem
Petr Boháček

Už dávno jsem psala že Rakušan všemu velí a je to tak.

Před 1 rokem

Zaprodali, rozkradli a na obyčejný lidi kašlou.

32
Před 1 rokem
Josef Michal

Definujte prosím obyčejné lidi.

9
Před 1 rokem

pan Dvořák (STAN) nejenže lže, straší lidi, ale inteligencí nesahá panu Havlíčkovi ani ke kotníkům!!!

10
Před 1 rokem
Vlado Sepeši

Nějak mi uniká logika Vaší věty v kontextu s jednotlivými vyjádřeními. Přemýšlím, co z vyjádření pana Dvořáka k problematice by mi mělo nahánět strach. (Snad jen, kdybych z nějakého důvodu tu ty migranty NUTNĚ chtěl a teď jsem měl strach, že nemusí dorazit.)

Buď pan Dvořák lže a uklidňuje lidi, nebo lžou a straší lidi politici ANO a SPD.

1
Před 1 rokem

Tahle vlada zlikviduje CR kde jsou odbory co jen strasej s demonstracema a dalsi spolky

2
Před 1 rokem

Máte pravdu,zaprodali českou republik řekl pan VONDRÁČEK CNN dnes debatě s paní Tománkovov.

21
Před 1 rokem

Pan Dvořák jako Hradečák je velký zrádce českého LIDU.At sám odstoupí dokud je čas.

26
Před 1 rokem

Ty už nás zaprodali dávno. Tady už ani člověk neví kde žije.

42
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt