1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 měsícem

Ten je jen morální lidský dno🤮🤮🤮jako jeho podporovatele.

43
Před 1 měsícem
Jerkan Petr

Petr Jerkan je morální lidský dno. Určitě se vám to označení líbí.

35
Před 1 měsícemUpraveno

Hm. Dcera chodila na vcelku dost prestižní osmileté gymnázium. Nejlepší studenti ve třídě byli Vietnamec a Ukrajinka. Lidi jako Rajchl brkají na strunku nadřazenosti akorát u totálních idiotů, kteří si vlastní neschopnost (nebo neschopnost svých dětí) se vzdělávat, potřebují něčím zdůvodnit.

79
Před 1 měsícem
Radka Machová

Souhlas, jsem učitelka, naše děti netrpí tolik přítomností dětí ukrajinských ve třídách, trpí svojí neschopností a neochotou se učit.

51
Zobrazit další 3 reakce
Před 1 měsícem

Už jen chybí napsat tady na FÓR 24,že rusové děti také jí. Od FÓR 24 bych se vůbec nedivil. Tak jednostranně zaujatí jsou pouze tady. Fiala je miláček a ostatní jsou špioni od Putina a podobné blbosti.

61
Před 1 měsícem
Pavel Knot

Tak jste na to přišel. Rajchl Vám to prozradil. Je tedy fakt, že kanibalismus na Rusi není nic nemyslitelného a na pár jich už přišli, ale že to budete vytahovat, mě nenapadlo.

45
Před 1 měsícem

nám se nelíbí Fiala a Pavel a koalice. Jsem zděšen.

72
Před 1 měsícem
Dalibor Matějka

no jasně - typicky české: ať sousedovi chcípne koza 🙁 zvolíte si trumpovského chaota, abyste potrestal prof. Fialu a Ing. Pavla? hodně krátkozraké myšlení vás uctívačů velkého guru AB.

46
Před 1 měsícem

Jandourku, ty mluvíš za koho? Proč používáš slovo my!? Za koho to mluvíš? Ty jsi dělal nějaké referendum. Co to kvete v této zemi za floutky!? Tak buď jsi chlap a napíšeš: já mám názor jiny! Nebo buď sticha!? To tě nenaučili, že nelze, beztrestně muvit za ostatní!?

1
Před 1 měsícem
Ervin Posvic

No za vás určitě nemluvil, pane, můžete být úplně v klidu a nechat se ve volbách koupit za párek s hořčicí...

2
Před 1 měsícem

Takového slabomyslného exota jako je Rajchl aby pohledal, snad jen "lídři" JO! a Stačilo! se mu můžou v hlouposti rovnat (i s těmi vykřičenými vykřičníky).

30
Před 1 měsícem

Sláva Ukrajině. Hrdinům sláva.

5
Před 1 měsícem
František Krejčíř

Jsi na hlavu?

7
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 měsícem

Kdo je Rajchl, co kdy dokázal nebo ukázal že dobrého pro republiku dělá? Další z politických nul která se chce zviditelnit

20
Před 1 měsícem

Rajchl co má na hlavě měl Hitler pod nosem.

21
Před 1 měsícem
Roman Maleček

já si myslím ,že to má i pod nosem! tedy má to hned dvakrát, at uz je to cokoli XD

Před 1 měsícem

Mluv za sebe, Jandourku. Volím SPD!:-)

17
Před 1 měsícem
Jiří Křižík

Takže jste na stejné úrovni jako oni. S tím bych se moc nechlubila.

3
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt