Co nám nabízíte pane Dugine? Kromě ropy, plynu a zbraní? Co můžete nabídnout? Všichni vaši lidé, kteří mají prostředky, chtějí žít v západním světě, kterým tak opovrhujete a nazýváte jej ďábelským.
Dokud budou vaši lidí chtít žít v západním světě, kupovat výrobky západního světa, vaše děti studovat na západních univerzitách, budete masově sledovat filmy a poslouchat hudbu, které vznikly, dle vás na primitivním západě, tak u mě nejste filozof, ale tlachal, který není orientovaný v historii a geopoliotice.
Chceme-li se zapsat do dějin jako mocnost a národ, musíme se s tím urychleně rozejít,“ 🤣🤣🤣 Tak naposled se rozešel s dcerkou🤣🤣🤣 Už je na čase aby se opět shledali🤣
Přírodními pudy ovládaným primitivům o nic jiného ani nejde. Přítomnost je nezajímá, oni se vždycky chtějí "zapisovat do dějin".
Duginovi dávno přeskočilo a blouzní 😀🇺🇦.
Nechtěl jsem věřit, že tento zlotřilec je mladší než já, černá duše a chlast se na něm podepsaly.
Tady vidíte obdivovatelé ruska. To chcete?
Pokusit se, odznova, Lenin, Stalin Gorbačov i Putin bylo špatně, smáznem, oni to tam v Číně mají tak krásný, tak my taky chceme být i mít to krásný, krev přemalujem, lid přemalujem a vše bude nejkrásnější ze všech.
Zapomněl vyzvat k odhození všeho co na světlo světa přišlo (bylo vymyšleno) na západě.
Telefony
TV
PC
Internet
Žárovka
Elektrika
Knihtisk
Vlaky
Letadla
Auta
...
a spoustu, spoustu dalších věcí.
Prostě debílek a pěkně vypitej
Dugin je vlastně kastelán Josef z Aristokratky, jen v knihách jeho postava vyznívá vtipně, v reálu to je tragédie.
Rusové i nerusové v Rusku tvoří samostatnou barbarskou civilizaci, která ohrožuje Evropu a západoevropskou civilizaci.