1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 9 měsíci

Dutohlav

6
Před 9 měsíci

Sašo , vy už jste na té nejlepší, vlastní ,tradiční , ruské cestě , halt do středověku , hlavně se nenechte od toho prohnilého západu odrazovat a brzdit, šťastnou cestu.

3
Před 9 měsíci

Docela slušný blábolení. Ale Rusko musí opravdu najít svou cestu. Číňanů je miliarda a jsou pracovití, Rusů s bídou 160 milionů a ještě se snaží snížit svou populaci válkou.

Před 9 měsíci

Liberální demokraté například pořádají majdany, když nedopadnou volby podle jejich představ a provádějí atentáty. jako například na R.Fica

7
Před 9 měsíci
Vladimír Dvořák

Každý bolševik se děsí demokracie...nic nového...

Před 9 měsíci

Ve skutečnosti má jedinou ideologii : Já už brzo chcipnu, tak proč né všichni ostatní? Typický skřet, výtvor Mordoru

12
Před 9 měsíci

Ten by se dobře vyjímal jako vůdce Islámského státu,je to takový zasněný romantik milující lidi.

6
Před 9 měsíci

Je potřeba,aby jsi na vlastní kůži ochutnal svoje názory,Dugine,ty mužiku.

6
Před 9 měsíci

A máme jako dát na rady umolousaného mužika???😂✌️

3
Před 9 měsíci
Leoš Hejduk

Ale ten pán přece neradí Vám. S Vámi a Vám podobným ani nechce mít nic společného, on radí Rusům.

Mimochodem, on toho za půl hodiny vymyslí patrně víc, než většina evropských smrtelníků za celý život. Vřele bych Vám doporučoval, abyste alespoň nižší desítky minut obětoval k získání náhledu na jeho názory. Pak by Vaše odmítnutí mohlo být poněkud kvalifikovanější.

3
Zobrazit další reakci
Před 9 měsíci

To je tak, když se frustráti a budižkničemové pořád chtějí nějak "zapisovat do dějin".

7
Před 9 měsíci

Vážně by mě zajímalo jako drogový koktejl do sebe ten člověk pere.

8
Před 9 měsíci
Ivo Palička

Já myslím, že to má od přírody. 😕

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt