Dutohlav
Sašo , vy už jste na té nejlepší, vlastní ,tradiční , ruské cestě , halt do středověku , hlavně se nenechte od toho prohnilého západu odrazovat a brzdit, šťastnou cestu.
Docela slušný blábolení. Ale Rusko musí opravdu najít svou cestu. Číňanů je miliarda a jsou pracovití, Rusů s bídou 160 milionů a ještě se snaží snížit svou populaci válkou.
Liberální demokraté například pořádají majdany, když nedopadnou volby podle jejich představ a provádějí atentáty. jako například na R.Fica
Každý bolševik se děsí demokracie...nic nového...
Ve skutečnosti má jedinou ideologii : Já už brzo chcipnu, tak proč né všichni ostatní? Typický skřet, výtvor Mordoru
Ten by se dobře vyjímal jako vůdce Islámského státu,je to takový zasněný romantik milující lidi.
Je potřeba,aby jsi na vlastní kůži ochutnal svoje názory,Dugine,ty mužiku.
A máme jako dát na rady umolousaného mužika???😂✌️
Ale ten pán přece neradí Vám. S Vámi a Vám podobným ani nechce mít nic společného, on radí Rusům.
Mimochodem, on toho za půl hodiny vymyslí patrně víc, než většina evropských smrtelníků za celý život. Vřele bych Vám doporučoval, abyste alespoň nižší desítky minut obětoval k získání náhledu na jeho názory. Pak by Vaše odmítnutí mohlo být poněkud kvalifikovanější.
To je tak, když se frustráti a budižkničemové pořád chtějí nějak "zapisovat do dějin".
Vážně by mě zajímalo jako drogový koktejl do sebe ten člověk pere.
Já myslím, že to má od přírody. 😕