Mám pocit, že Rusko pracuje na zázraku po celou svou existenci, ale výsledek se nějak nedostavuje. Moje maminka tomu říkala "Velký voči" 😁
V pohádce "Obušku z pytle ven" to byla jitrnice, jakou svět neviděl! 😄
Jitrnice jakou svět neviděl:
Odkaz
Starým zbraním bych se nesmál. Pokud jsou vhodně použité, zabíjí. Tank T55 použitý k palebné podpoře (jako polní dělo), nebo součást opevnění je stále účinný. Mimochodem těžké kulomety USA i Ruska byly zkonstruované na konci 2. sv. války.
Kde já jsem to jenom slyšel? Jo, už vím... Na nějakém černobílém retrofilmu to už Putin říkal, akorát s takovým srandovním chaplinovským knírkem. Ale jinak to byl celej von.
Fejkové útoky na pohraniční posty jako záminka k ultimátům, povídání o vyvolených a méněcenných národech, putinjugend, životní prostor / historická území, domnělé křivdy, vynucená ochrana utlačovaných soukmenovců v cizí zemi, okupace pohraničí a teď ještě zázračné zbraně.
Jako jo, že báťuška bunkrděd ve volném čase studoval historii, to mu nikdo neupírá. Ale když se zhlédne zrovna v Tisícileté říši, která trvala 12 let, tak se nesmí divit, že mu týdenní Zvláštní operace trvá už rok a půl a konec v nedohlednu.
Ale jsou mezi nimi i rozdíly:
Když Adolfovi představovali Kdfwagen, byl -právem, nutno říci- nadšený.
Když Vladimirovi ukazují Grantu, zdá se, že nevěří vlastním očím.
Odkaz
To už je holt rozdíl mezi Německem a Ruskem.
Z Putinna se zřejmě stal fyzik převyšující Alberta Einsteina. "Zbraně na nových fyzikálních principech" jsou minimálně nadsázka, s větší pravděpodobností je to lež. Pokud by Rusko přišlo s fyzikálním principem rovnajícím se teorii relativity, potom mělo tento fyzikální princip nechat patentovat a za peníze zaplacené za patent z celého světa si koupit ty země o které stojí. Protože je Putin mluvka ... doplňte si sami.
Jestli on se místo polovodičů už nedočkal těch bájných celovodičů.
Ale Putin rozhodně není v posledním tažení protože se momentálně nebojuje na ruSSkém území a vojenský komplex může naplno chrlit zbraně na frontu. Válku s ruSSkem místo NATO vede Ukrajina.
Víte o tom, že to co máte na krku neslouží k tomu, aby vám do něj nepršelo..??
Odkaz
Ubožáci, jenom vraždit, rabovat a krást, na tom prosperitu ruští zločinci nevybudujete.
Lejzrbřitvy
Ten arogantní mamlas ani neví co se v Rusku děje. Nové zbraně? Jestli vývoj nových zbraní probíhá tak jak u Těžké techniky, tak to mají v kapse. Nejsou schopni vyrábět Armaty a tak armáda vydala rozkaz vyrábět T80 s roku 86. Jasně vidím kolik těch zázračných zbraní vyrobí.
Zabrousil jsem do komentářů a musím říct, že 20 posledních (dále už jsem nešel) mně fakt pobavilo. A jedna otázka: Kde zůstali lžimírové, nedostali ještě noty? Nebo mají po směně?
Článek studují , bude to dobrý materiál pro jiné diskuze, brzy se dočkáme: až Rusové vytáhnou nové zbraně, že teprve budeme koukat.