Dokud má Rusák větší přísun mužů než úbytek tak mu ztráty nevadí. Cca 20 milionů mužů ma Rusák, až přijde o první milion bude to teprve 5% ztrát.
O možnosti mobilizace ruských mužů vypovídá fakt, že Rusko verbuje chudé Afričany, islámské bojovníky z Afganistánu a většinu těch, co podepsaly smlouvy s armádou, tvoří příslušníci chudších etnik z ruského venkova.
To je ale IQ tykve nu hold ruSSký nácista,že zustál poslední a jeho nacistický kamaradí hnojí pole tomu nevadí ale žeho otravují mouchy toto serááánkuje 😂😂😂😂😂😂😂
Tedy, že zrovna vy, budete vzdávat HOLD Rusům, to bych nečekal .-. 😁😁
Válka je hnus, ale co by mě zajímalo jak dokáží stále natáčet, volat, posílat zprávy aniž by si ty svoje přístroje (mobily) dobíjeli????? Neumím si představit že by někde byl přístup k energii. Možná sebou nosí větrníčky či solární destičky.
Zkuste mi někdo odpovědět. Já dobíjím dvakrát týdně. " Budu si muset pořídit něco novějšího". Kdyby někdo věděl co používají za značku (typ) dejte vědět, koupím.
Ruská armáda je technicky na výši, mají technologie o kterých se nám ani nezdá. Dobíjení pro ně není problém
Chocholoušek : " Máte starosti s mouchami vojáku ? Hlavně aby odněkud nepřiletěla také nějaká včela ! To by se mohl opakovat příběh Vašich kolegů z jednotky . Pamatujte vojáku ! Jedna jediná včelička, a po ní přiletí další roje much !!! "
Generál Y: "Generál X zná jediný taktický manévr - obětovat levé křídlo." Voják: "Co uděláme my?" "Obětujeme pravé křídlo!" Generál Y: "Omyl pánové - My obětujeme obě křídla!"
V Rusku to je prostě jedná velká "pohádka". 😪
Asi takto to fungovalo u Sovětů za 2. světové války a funguje to dodnes. Problém je v tom, že málokterý bohatější Rus je ochoten jít do války a chudé národy z venkovských oblastí docházejí.
Nejhorší nejsou mouchy, ale švábi. 😁😁😁
Odkaz
Odkaz
Rus a šváb jsou sice obtížný hmyz, ale jiná čeleď.
Rusové jsou postupně demilitarizováni, teď dokonce o trochu rychleji, MÍR se blíží 👍
Zbylo o jednoho více, než by bylo třeba.
A pokud bude mít štěstí a vrátí se domů, tak nešťastnou náhodou vypadne z okna.
To musí být smrad, kua !
Do Kremlu těm dutým hlavám to naházet pod nohy, aby všichni viděli a cítili, co mají na svědomí!
To se ale nestane, že jo ?!?
Rus - Hnus !!!