Na dotacích se rozdá cca 500 mld.....co takhle ušetřit 30% a nemusí se nic zvedat....tahle vláda křičela na moc úředníků,oni jich mají o 10t víc....o kolik se vybralo kvůli benzínu ...celkové drahote víc na DPH a spotřební dani nikdo z nich radši neříká...
Né že bych na to pivo neměl ale se.e mě to , vlády co byly u moci jen rozdávaly peníze
nešetřily a my to teď za ně budeme platit, škoda že nemají nějakou zodpovědnost za to jak se starají o veřejné peníze. Poslal bych je do dolů makat. Banda neschopná.
Víte vy pisálku kolik nyní stojí točené pivo, asi ne, tak 4Kč navíc pro vás není nic, dobrý, odevzdejte radš pero, počítač a jděte radši dělat něco jiného, pěkně jste mi zvednu tlak
Aby jsi se nepokakal. Napiš si estébákovi, třeba ti ty peníze za pivo proplatí, koblížku.
Vcelku bych přivítal seriózní kalkulaci na točené pivo. Cena od výrobce, cena ve velkoskladu, cena v hospodě, jako třeba i anonymní průzkum. Taky se mi zdá, že ta cena je poněkud příliš vysoko. 🤔
vžy se říkávalo,že vláda,která zdraží pivo padne! Ovšem v této společnosti toto pravidlo přestalo platit,ba naopak, vláda vesele zdražila vše,nejen pivo,ale padat budou lidé na hubu
Doufám, že si paní restauratéři zapamatuji jméno Michal Závada a vysvětlí mu to až přijde na pivo, pokud není abstinent. Jinak jméno "Závada" zcela vystihuje hloubku tohoto článku.
Čepované pivo s 10% a Sunar s 21%.
Babišova logika.
Pivařů je víc, než samoživitelek.
Hnus.
Tak potřeboval hlasy odborníku z hospodské elity. Ono kdo si dá občas pivo tak mu tohle nijak nemůže vadit. Problém nají ti co tam vysedávají víc jak doma nebo v práci. Třeba alespoň začnou dělat něco užitečnejšího :)
Pivo je potravina, chci ho bez daně, jako na Moravě !!!
To by mě zajímalo,do které hospody ten Závada chodí na pivo,že si myslí,že pivo stojí 30,- Kč?Vlastně možná někde tolik stojí,ale malá 10.
Tak u nás v minipivovaru stojí jejich výborná hořká desítka 35 Kč, kde se na ni hrabe údajná 12 Prazdroj...
To jsou kecy tady 😁 Antikrist Babiš...😁
Ne že bych byl nějakým jeho příznivcem,ale jeho démonizování tady jede na plné obrátky...😁