1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Na dotacích se rozdá cca 500 mld.....co takhle ušetřit 30% a nemusí se nic zvedat....tahle vláda křičela na moc úředníků,oni jich mají o 10t víc....o kolik se vybralo kvůli benzínu ...celkové drahote víc na DPH a spotřební dani nikdo z nich radši neříká...

2
Před 2 roky

Né že bych na to pivo neměl ale se.e mě to , vlády co byly u moci jen rozdávaly peníze

nešetřily a my to teď za ně budeme platit, škoda že nemají nějakou zodpovědnost za to jak se starají o veřejné peníze. Poslal bych je do dolů makat. Banda neschopná.

2
Před 2 roky

Víte vy pisálku kolik nyní stojí točené pivo, asi ne, tak 4Kč navíc pro vás není nic, dobrý, odevzdejte radš pero, počítač a jděte radši dělat něco jiného, pěkně jste mi zvednu tlak

11
Před 2 roky
Jaroslav Vedral

Aby jsi se nepokakal. Napiš si estébákovi, třeba ti ty peníze za pivo proplatí, koblížku.

3
Zobrazit další reakci
Před 2 roky

Vcelku bych přivítal seriózní kalkulaci na točené pivo. Cena od výrobce, cena ve velkoskladu, cena v hospodě, jako třeba i anonymní průzkum. Taky se mi zdá, že ta cena je poněkud příliš vysoko. 🤔

1

vžy se říkávalo,že vláda,která zdraží pivo padne! Ovšem v této společnosti toto pravidlo přestalo platit,ba naopak, vláda vesele zdražila vše,nejen pivo,ale padat budou lidé na hubu

5
Před 2 roky

Doufám, že si paní restauratéři zapamatuji jméno Michal Závada a vysvětlí mu to až přijde na pivo, pokud není abstinent. Jinak jméno "Závada" zcela vystihuje hloubku tohoto článku.

8
Před 2 roky

Čepované pivo s 10% a Sunar s 21%.

Babišova logika.

Pivařů je víc, než samoživitelek.

Hnus.

10
Před 2 roky
Jan Vlk

Tak potřeboval hlasy odborníku z hospodské elity. Ono kdo si dá občas pivo tak mu tohle nijak nemůže vadit. Problém nají ti co tam vysedávají víc jak doma nebo v práci. Třeba alespoň začnou dělat něco užitečnejšího :)

1
Před 2 roky

Pivo je potravina, chci ho bez daně, jako na Moravě !!!

5
Před 2 roky

To by mě zajímalo,do které hospody ten Závada chodí na pivo,že si myslí,že pivo stojí 30,- Kč?Vlastně možná někde tolik stojí,ale malá 10.

2
Před 1 rokem
Jaromír Francl

Tak u nás v minipivovaru stojí jejich výborná hořká desítka 35 Kč, kde se na ni hrabe údajná 12 Prazdroj...

Před 2 roky

To jsou kecy tady 😁 Antikrist Babiš...😁

Ne že bych byl nějakým jeho příznivcem,ale jeho démonizování tady jede na plné obrátky...😁

10
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt