1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 měsícem

Já pořád cekam,že se k tomu vyjádří i ti "naši zlatí hoši z Nagána"Že by kluci neuměli číst?🤔.Ne,že bych se tomu moc divila.Ale třeba by jim to někdo mohl přelouskat.Jaromire,ta tvoje modelka určitě číst umí.

2
Před 19 dny
Ilona Vinsova

Ikonko, užívej si radši důchodu.

Před 1 měsícem

Foltyn se jeste vubec k necemu do medialniho prostoru vyjadruje?

Ja myslel, ze toho fasouna, co si neumi ostrihat nehty na nohou (coz doklada mnoho fotografii kde ma sandaly), pred volbami uklidili, aby nesnizoval svymi vyjadrenimi vlade procenta...

🙂

18
Před 1 měsícem
Adam Šimáček

Proč je podle Vás Foltýn fašista?

8
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 měsícem

Dokud Hašek bude si užívat miliony dolarů z KHL, které tam vydělal, když kvůli penězům odešel do Ruska z USA, nepřizná je a neprodá nemovitosti získané z těchto peněz, tak budu pouze přihlašovat, že zloděj křičí chytte zloděje. A pokzd si Foltyn a Rakušan mysli, že ho mohou chránit, tak ať mu dají ochranku prezidenta, který jí evidentně při jízdách na motorce a v letadlach nepotřebuje

2
Před 1 měsícem

Alkoholik Medvedev a tie jeho kecy..Nie je den, aby sa niekomu nevyhrazal..To je ta ruska logika - Ak nas nemilujete, nase bomby a rakety vas donutia nas milovat

17
Před 1 měsícem

Já jsem postižen těžkou rusofobilí od svých 8 let, kdy přišli na nezvanou návštěvu 21.8.1968. A myslím, že v českých zemích takových bude zcela určitě více.

20
Před 1 měsícem
Václav Hájek

Na to mají dezoláti typicky schizofrenní odpověď: to ošklivé dělali Ukrajinci a to hezké (třeba kšefty s benzínem) Rusové. A vůbec neměli odcházet.

4
Zobrazit dalších 5 reakcí
Před 1 měsícem

...Hašek jen poštvává , jeho výroky nejsou vůbec diplomatické ...prostě z něj číší nenávist arogance jako z celé TOP 09 a červené Pekarky a dalších koaličních partnerů. Co se týče Foltýna stejný hnus ...zrušit ! Vždy jen provokují a schovávají se za NATO a USA a přesunem z našich daní si přidělují ochranku. Mám přesvědčení tito zastánci , kdyby došlo k nějakému vojenskému konfliktu na našem území , tak okamžitě opustí ČR a odejdou do USA a budou si užívat nacpaných svých zahraničních finančních kont , možná že založí další rozhlasovou Svobodnou Evropu 2 a budou dál štvát a většina občanů zde bude trpět ,díky přehnaným výrokům těchto lidí , protože si nemůže ve většině dopřát z důvodu malých přijmu , ani dovolenou na Macháči.

1
Před 1 měsícem

Medvedev je tlučhuba a Gašek taky . Ota by jim měl vystavit komunikační karty. 😘

13
Před 1 měsícem
Libor Soukup

Hašek má naprostou pravdu, nevím co na tom nechápete.

24
Před 1 měsícem

Odkaz

Soudruhu Hašku, tohle Vám nevadilo?

Před 1 měsícem
Wolf Pavel

V roce 2010? Vy jste v té době předpokládal útok Rusáků na Ukrajinu?

Před 1 měsícem

Můžeme reagovat v podobně žertovném duchu.... rusák nedá pokoj dokud nebude nadobro rozšlápnut.

2
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt