Jestli tomu dobře rozumím, tak za peníze (Rusko a Čína) byli zlobováni EU komisaři, poslanci a úředníci tak, že za EU peníze podporovali "neziskové" organizace, které vytvářeli hysterické a vylhané argumenty pro přijetí a realizaci Green Dealu.
Z pohledu investorů (Rusko, Čína) za úplatky ve výši pár miliónů EUR způsobili v EU škody za mnoho stovek miliard EUR. Jejich poskoci jako Uršula, pak přímo blouzní o nutnosti ročně investovat 1000 miliard EUR ročně na jejich šílené plány. A nezapomeňte na závěry konference v Baku, kdy vyspělé země mají ročně posílat "rozvojovým" zemím 300 miliard dolarů. Samozřejmě tyto gigantické částky jsou jen malou částí škod, které nám Green Deal způsobuje.
Závěr : když někdo v EU podporuje Green Deal, tak je buď hlupák a nebo si na něm mastí kapsu.
Pan Zdechovský je spoluzodpovědný za vše,co se v rámci zelené ideologie páchalo a páchá pod taktovkou Evropské komise.Nemůže se z toho vyvinit.Jelikož je doložitelné, že pro tu starou i novou Evropskou komisi zvedal ochotně při hlasování ruku.
a hlavně by měla zasáhnout jeho , ta jeho inteligence je zřejmě srovnatelná s einštainem, vidíte jaké nedoceněné zázraky má česko ? strach ze ztráty koryta opadl, tak teď vám zase bude krmit uši těmi nesmysly : on jednou trampem byl pozván , ale nejel , minule tam byl, na Ukrajině má rodinu a příbuzné , v kataru vyjednal ropu , s putinem hovořil po telefonu o ukončení konfliktu atd atd to je tak i v matematice nula zůstane nulou i kdyby čert na koze jezdil
Zdechovský alias Všeználek a Všudybyl zase perlí! 🙂
To, že většina studí hovořících pro Green Deal byla cinknutých není nic nového. I panel OSN pro klima řešil podobný problém a není to tak dávno.
Zkrátka zelení komunisté jsou prostě myšlením stále komunisté, tedy schopní cokoli zfalšovat aby získali peníze a moc.
Nejvyšší čas vymést ten Augiášův chlív, Green Deal zrušit a Evropskou komisi (tu starou) hnát k zodpovědnosti.
Když jsem před rokem napsal že celá zelená demagogie je jedna obrovská zlodějina na které vydělávají vyvolení zločinci tak jsem byl smazán! 🤮
I já jsem tak dopadl.
Neměly by tyto neziskovky peníze vrátit a dotčení členové europarlamentu být obviněni z rozkrádání rozpočtu EU? Takto je to přeci u nás požadováno po některých subjektech a jejich vlastníci jsou do nekonečna trestně stíháni. On snad neplatí stejný metr pro všechny?
Co je vlastně neziskovka?
Prostě je to uměle vytvořené místo.
Měli by být jen takové které se starají o nemocné a postižené.
A já si pořád říkám, kdo stojí za ekologickým šílenstvím, podle rozhovoru za některými netiskovkami stojí Čína nebo Rusko. Takže jestliže jde třeba Číně o rozbití evropské konkurence a získání trhu, tak k tomu posloužila právě zelená ekologie a Evropská Unie.
Vždy když jsem psal, že je to 0ekologický šílenec je lump, tak jsem byl odstsven z diskuse. Dnes už věřím i tomu, ze měl v mladi kontakty na rudé gardy.
Aby neurazil, tak pan europoslanec Zdechovský pronese takovou zhůvěřilost, jako že "má plný respekt k těmto neziskovám". Takže zkorumpované, zprofanované a ulhané neziskovky tajně financované Evropskou komisí si zaslouží respekt? To je taková lidovecká bramboračka, stačí pár otčenášů a vše odpuštěno?