1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 měsíci

Jestli tomu dobře rozumím, tak za peníze (Rusko a Čína) byli zlobováni EU komisaři, poslanci a úředníci tak, že za EU peníze podporovali "neziskové" organizace, které vytvářeli hysterické a vylhané argumenty pro přijetí a realizaci Green Dealu.

Z pohledu investorů (Rusko, Čína) za úplatky ve výši pár miliónů EUR způsobili v EU škody za mnoho stovek miliard EUR. Jejich poskoci jako Uršula, pak přímo blouzní o nutnosti ročně investovat 1000 miliard EUR ročně na jejich šílené plány. A nezapomeňte na závěry konference v Baku, kdy vyspělé země mají ročně posílat "rozvojovým" zemím 300 miliard dolarů. Samozřejmě tyto gigantické částky jsou jen malou částí škod, které nám Green Deal způsobuje.

Závěr : když někdo v EU podporuje Green Deal, tak je buď hlupák a nebo si na něm mastí kapsu.

2
Před 4 měsíci

Pan Zdechovský je spoluzodpovědný za vše,co se v rámci zelené ideologie páchalo a páchá pod taktovkou Evropské komise.Nemůže se z toho vyvinit.Jelikož je doložitelné, že pro tu starou i novou Evropskou komisi zvedal ochotně při hlasování ruku.

21
Před 4 měsíci

a hlavně by měla zasáhnout jeho , ta jeho inteligence je zřejmě srovnatelná s einštainem, vidíte jaké nedoceněné zázraky má česko ? strach ze ztráty koryta opadl, tak teď vám zase bude krmit uši těmi nesmysly : on jednou trampem byl pozván , ale nejel , minule tam byl, na Ukrajině má rodinu a příbuzné , v kataru vyjednal ropu , s putinem hovořil po telefonu o ukončení konfliktu atd atd to je tak i v matematice nula zůstane nulou i kdyby čert na koze jezdil

6
Před 4 měsíci
Josef Pechar

Zdechovský alias Všeználek a Všudybyl zase perlí! 🙂

9
Před 4 měsíci

To, že většina studí hovořících pro Green Deal byla cinknutých není nic nového. I panel OSN pro klima řešil podobný problém a není to tak dávno.

Zkrátka zelení komunisté jsou prostě myšlením stále komunisté, tedy schopní cokoli zfalšovat aby získali peníze a moc.

Nejvyšší čas vymést ten Augiášův chlív, Green Deal zrušit a Evropskou komisi (tu starou) hnát k zodpovědnosti.

4
Před 4 měsíci

Když jsem před rokem napsal že celá zelená demagogie je jedna obrovská zlodějina na které vydělávají vyvolení zločinci tak jsem byl smazán! 🤮

25
Před 4 měsíci
Lubomír Ptacek

I já jsem tak dopadl.

2
Před 4 měsíci

Neměly by tyto neziskovky peníze vrátit a dotčení členové europarlamentu být obviněni z rozkrádání rozpočtu EU? Takto je to přeci u nás požadováno po některých subjektech a jejich vlastníci jsou do nekonečna trestně stíháni. On snad neplatí stejný metr pro všechny?

11
Před 4 měsíci

Co je vlastně neziskovka?

Prostě je to uměle vytvořené místo.

Měli by být jen takové které se starají o nemocné a postižené.

8
Před 4 měsíci

A já si pořád říkám, kdo stojí za ekologickým šílenstvím, podle rozhovoru za některými netiskovkami stojí Čína nebo Rusko. Takže jestliže jde třeba Číně o rozbití evropské konkurence a získání trhu, tak k tomu posloužila právě zelená ekologie a Evropská Unie.

7
Před 4 měsíci

Vždy když jsem psal, že je to 0ekologický šílenec je lump, tak jsem byl odstsven z diskuse. Dnes už věřím i tomu, ze měl v mladi kontakty na rudé gardy.

5
Před 4 měsíci

Aby neurazil, tak pan europoslanec Zdechovský pronese takovou zhůvěřilost, jako že "má plný respekt k těmto neziskovám". Takže zkorumpované, zprofanované a ulhané neziskovky tajně financované Evropskou komisí si zaslouží respekt? To je taková lidovecká bramboračka, stačí pár otčenášů a vše odpuštěno?

4
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt