Je faktem, ze za prosazovanim Green dealu, tedy i za prispeni dotovani neziskovek propagujicich jeho potrebu, byl holandsky mistopredseda rady Timmermans majici na starosti zivotni prostredi. Bude to i o dotovani tech anarchisticko levicackych skupin, jejichz boj spocival v lepeni se na silnice.
Krávy, volové, býci, pitomci, politici a telátka produkuji dle euro unijních orgánů, údů, komisi, podkomisi, sekcí, klubů a euneziskovek placených z našich daní, metan, kakají na louku a cíkají kam chtějí a kdy chtějí a přitom já musím hovínka, čuránky a politické zvratky ze žumpy ekologicky likvidovat a dokladem toto doložit orgánům ŽP při kontrole a do registru septiku který chtěl zřídit ministr ŽP. Proto svobodně a dobrovolně prohlašuji že je třeba tedy tyto kravičky, volátka a pod. i bÿky včetně telátek porazit protože je to hrozba pro klima a celý vesmír jak říká Evropská unie a ministerstva životního posrani a jsem v silné klimatické tísni a hořím (topení nepoužívám). Nespím nejím a ani nekakám.... prostě zítra asi změním i pohlaví i bydliště že...
Zdechovský jako správný lidovec. Já nic, to oni.
neziskovky co se věnují zdravotnictví, zase lobují pro zdravotnictví, myslivci za svoje bouchání, uhelná lobby za teplárny, atomová za jaderky .... někoho to překvapuje? Jsou to zájmové skupiny.
A všem jde jenom o "dobro" lidí.))))
Pan Zdechovský také náhle začal nosit obrácené sako na ruby. Nejlépe to bylo vidět na celé té "europartičce" v neděli na CNN Prima NEUWS. Obrat o 360 st. Kromě těch, jednoho až dvou, co se stále drží stejných "nepopulárních" názorů.
180 stupňů...
Jsem zvědav, jak dlouho bude trvat, než se od politiků a správně smýšlejících novinářů dozvím, že green deal iniciovali padesátiletí muži z vesnic a chudáci europoslance pro něj museli hlasovat, přestože byli vnitřně proti.
Jestli tomu dobře rozumím tak za peníze daňových poplatníků nám evropská komise vymývá mozky zeleným slizem že....všichni to ví ale teď se Zdechy strašně diví.... přitom jeho frakce za tím stála. Je to lhář a pokrytec když se teď diví že takové praktiky jsou....
Zdechovský, už začíná cítit jiný vítr? Doposud jen vytruboval GD floskule.
Nikde jsem se nedočetl kolik peněz se odklonilo, možná jsem se přehlídl .
Zdechovsky jen otočil kabát a po volbách zase pojede s von leyen na stejné vlně. Já mu nevěřím ani nos mezi očima. Čekám ještě na vystoupení Nerudove, to bude to samé.....!