Ta nehezká dáma nemá žádné morální hranice.Doufam,že alespoň policisté si jí budou pamatovat,až půjdou příště k volbám.Jestli teda někdo u policie zůstane.Po tom ,co při zásahu na fakultě většina projevila velkou statečnost a za to zbytek "chytré "spolecnosti do nich teď šije,že "přece každého by napadlo ,že vrah je schovaný na záchodcích"...já bych se na to vykašlala.Ten nevděk je obrovský.Misto poděkování nastupují chytrolíni sedící v pohodlí u počítačů.
Ve zdravotnictví je to podobné.Proto je nás také čím dál míň.
Uděláme povrchní politiku podle lajků vše bez rozmyslu kritizovat to je svět podle ANO. Exministryně se těší na křeslo ve vládě až bude mít možnost rozhazovat miliardy na všechny strany. Bez odpovědnosti kdo je zaplatí.
...no, je mě s podivem, že ta baba korení naprosto do všeho aniž by tomu rozuměla ?? dluhy za ptáky určitě uhrazeny nemá!!!! ještě že se neúčasní alkoholovejch dýchánků???? si
Lhářka zase kritizuje. "Mě nikdy nikdo neuvidí s alkoholem,já nepiju alkohol. Tak to měla po eurovolbách v té sklenici asi nachcáno,zřejmě od Havlíčka a Bureše. Ta je trapná až to bolí. A jejich voličům nevadí vůbec nic. Asi stejná sorta. A teď k nim přibude Šlachta,Turek a Macinka/Klausovec/.
Paní Schillerova to je člověk bez pokory,arogantní,namyšlená,která je odpovědná za rozvrat veřejných financí,místo toho aby si sypala popel na hlavu,tak tady udili knížecí rady a při tom podporuje tu hrůzu sekty ANO.
Tato parodie ,,dámy" bude kritizovat cokoli,jen když se dostane do médií.Její vysledky jsou tristní.
Paní Schillerová jedná jako trhovkyně - nic překvapivého, pravda ji nezajímá - na všem chce sbírat jen politické body.
Ta kreatura už neví na čem by se zviditelnila..
Když si někdo dělá politické body na neštěstí, tak to je hyena nejhlubšího dna.Takové dno dokáže jen Burešův spolek.Stbácké maný se nezapřou.
Jednou okurka, navždy okurka.
Nebo
Jednou okurka, dycky okurka?